Over Mijn Lijk

Lieve mensen

03-05-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
10472 keer bekeken
  •  
Eveline
het doet me goed eindelijk weer eens van me te laten horen, want ik heb bijzonder nieuws wat ik heel graag met jullie wil delen. De laatste wens van Eefje gaat in vervulling!
Tijdens haar ziek zijn heeft Eef het vaak gehad over de momenten dat zij zich even geen patiënt hoefde te voelen, even niet met haar ziek zijn bezig hoefde te zijn. Een onbezorgd uurtje of zelfs onbezorgde dag, mogelijk gemaakt door familie, vrienden, kennissen of zelfs mensen die ze persoonlijk niet kende.

Haar wens was om ernstig zieke kinderen van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven ook zo'n onbezorgde dag te bezorgen samen met het hele gezin. Specifiek deze kinderen omdat Eef de laatste jaren bij dit ziekenhuis onder behandeling was en die kinderen daar vaak tegen kwam. Dat raakte haar enorm en hier wilde ze iets voor doen.

Dit heeft ze verwezenlijkt door op verschillende manieren geld in te zamelen, wat naast haar uitvaart specifiek bedoeld was voor deze wens. En aan mij, haar moeder Wil en onze goede vriendinnen Martine, Anneke, Marijke en Saskia om hier invulling aan te geven.

Begin dit jaar zijn wij hier mee aan de slag gegaan en het resultaat is, mede door de hulp en inzet van deze dames en verschillende bedrijven, hartverwarmend en iets om trots op te zijn.

Op 11 mei a.s. nemen we 23 kinderen inclusief hun hele gezin mee naar attractiepark Toverland voor een onbezorgde dag die in het teken staat van genieten! Ruim 100 mensen die het verdienen om eens goed verwend te worden.

En onbezorgd betekent voor ons dan ook écht onbezorgd.

Ghielen Touringcarbedrijf uit Beringe haalt ons allemaal op, rijdt ons met 2 bussen naar Toverland en brengt ons aan het einde van de dag ook weer naar huis.

Toverland zorgt er vervolgens ook voor dat iedereen volledig in de watten gelegd gaat worden. Zo zullen we met alle gezinnen gezamenlijk lunchen en komt niemand de rest van de dag in het park ook maar iets tekort.

We laten alles prachtig vastleggen door professioneel fotograaf Maickel Geurts, zodat de kinderen de herinnering straks ook boven hun bed, of op hun nachtkastje kunnen zetten.

Kortom, een dag in het teken van genieten en even niet aan je ziekte denken. Iets waar wij Ghielen, Toverland en de fotograaf enorm dankbaar voor zijn. En natuurlijk intens dankbaar en trots op Eef die er ook zeker die hele dag van begin tot eind bij zal zijn. Die wil hier geen seconde van missen.

Het kan niet anders dan dat ook een aantal van jullie toen heeft gedoneerd aan Eef en haar wens. Dus ook jullie in het bijzonder willen wij allemaal bedanken voor het mede mogelijk maken van Eefje haar laatste wens.

Liefs Erik
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar