Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

Korte update

03-11-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
201 keer bekeken
  •  
14639713_1785293041725993_196307565975097688_n
Na vijf dagen ziekenhuis ben ik weer thuis. Het waren voor mij lange rumoerige dagen.
Ik kreeg geen lucht door de toename van het vocht bij mijn longen. Doormiddel van drains hebben ze dit vocht grotendeels weg kunnen halen. Ik heb hierdoor wat meer adem gekregen maar al met al heb ik een (regen)jasje uitgedaan. De pijn was amper te verdragen en ik ben platgegooid met een flinke dosis morfine. Gelukkig heeft het geweldige team van Spaarne ziekenhuis Hoofddorp mij weer op de rails gekregen. Nu hopen dat deze stoomtrein weer op gang komt….
Het is wel duidelijk geworden hoe kwetsbaar ik ben geworden, althans, mijn lichaam. Hoe graag ik dit ook niet wil zien of meemaken. Ik ben het ziekenhuis uitgekomen met een zuurstoffles, niet om diepzee te duiken, wat ik altijd nog wilde doen, maar omdat mijn longen sterk achteruit zijn gegaan. Even naar buiten voor koffie of lunch in mijn favoriete tentje gaat niet makkelijk. Het vergt allemaal veel energie (te veel) en voorbereiding. Een deel van mijn vrijheid is mij hierdoor ontnomen.
De nieuwe (wonder)pil zit nu op dag 19. Mijn bloedwaardes geven een relatief goed beeld aan, voor de rest is het afwachten hoe het kwartje gaat vallen. En dat dit kwartje maar de goede kant op valt zodat ik beetje bij beetje dat deel van mijn vrijheid terug krijg.
To be continued,
X Eddie

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar