Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!

Kiwi trip update

27-02-2015
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
10944880_1557420381179928_206900531486017878_n
Als één groot diner waar geen einde aan komt en waar elke gang kleurrijk is met telkens weer verassende ingrediënten. Zo zou ik het zuid eiland het best omschrijven. Voor, tussen, hoofd en na: magische stranden, spectaculaire bergen, sprookjesachtige bossen, spiegel gladde meren.
Met als ingrediënten: zon, zee, sneeuw, groene heuvels en een schaapje of twee, en her en der zelfs een kiwi. Uiteraard bij elke gang een bijzondere wijn.

Mijn conditie is gelukkig nog best goed. Queen Charlotte track gelopen (een van de mooiste routes ter wereld), Abel Tasman route per kajak en voor de rest veel gezwommen.. Onderweg veel zeehonden, roggen en andere dieren tegengekomen.

Het spookt soms door mijn hoofd dat ik over niet al te lange tijd weer aan de slangen en lichtgevende vloeistoffen moet. Maar die gedachte verdwijnt dan ook weer net zo snel door alle overweldigende landschappen van dit bijzondere land.

Op dit moment begin ik aan het nagerecht en vlieg ik richting Wellington. Dit zal een zeer bijzonder toetje worden. Als kers op de taart zal komende week nog een laatste reisgenoot aanschuiven! Niemand minder dan mijn broer ivo! En over niet al te lange tijd zullen de dinky broeders compleet zijn voor een road-trip-of-a-lifetime richting het uiterste noorden, een nieuw stukje paradijs op aarde ligt daar op ons te wachten: Bay of Islands!!

Nu eerst een weekendje Wellington met alle neven!

So...... Fasten your seatbelts & see your sweet ass soon!!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.