Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Stream nu alle seizoenen op NPO Start!

Juni 2011

01-06-2011
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
Fallback image for card
Getrouwd!!! Inderdaad de dag van je leven, zoals je zo vaak hoort. Wat een spektakel! En zo bijzonder om dit belangrijke moment te delen met al je familie en vrienden. Maar wat gaat het snel voorbij!
GETROUWD!!!
11 juni 2011
... De voorpret (en soms ook wel stress) begon natuurlijk al met de voorbereidingen. En daar zit ook het meeste werk in. Tenminste, als je, met een control-freak zoals ik, alles tot op de laatste detail geregeld wilt hebben. Van menukaarten en lintjes om de servetten tot het overal in terugkerende thema 'IK OOK VAN JOU!'. Soms kreeg ik er zelfs nachtmerries van dat ik op bridezilla begon te lijken. Maar terugkijkende naar wat youtube filmpjes, denk ik dat het toch wel mee is gevallen. Dat moet de ceremoniemeesters maar gevraagd worden.
Het was ook een dag die tot in de puntjes verzorgd was. Van 's morgens vroeg tot in de kleine uurtjes en de volgende dag bij de brunch. Huize Heuvel was compleet gestyled met ballonnen en een fuchsia roze bloemenzee. Hiervoor hadden we onze eigen bevriende interieurstylisten en bloemisten ingehuurd. De kerk had eveneens een kleine metamorfose ondergaan. Net als de feestlocatie. Niets was aan het toeval overgelaten, of toch wel? Toen we door het dorp naar de kerk reden was de hele route versierd met ballonnen. Wat een verrassing! Het bleken er meer dan 400 te zijn. Onze ceremoniemeesters hadden alle dorpsgenoten uit Waspik opgetrommeld om even te blazen;-). En 's avonds werden we van het feest naar ons hotel gebracht met de tuk tuk. Een roze tuk tuk. Hoe kan het anders? Opeens stopten we midden op een grasveld. En daar werd nog een roze wensballon opgelaten. Wat een mooie afsluiting.
Het was een prachtige dag. Een bijzonder moment om de trap af te komen en daar je aanstaande te zien staan met een boeket. Glimmend van trots en een beetje zenuwachtig. Ik nog wat gespannen en nog bezig met het draaiboek.... Maar gelukkig, toen we eenmaal op pad waren voor de foto's, nam de spanning af en kon ik het zo goed als loslaten. Natuurlijk was ik even gefixeerd op het weer. Maar wonder boven wonder bleef het droog. Misschien 3 drupjes, maar verder scheen op de goede momenten de zon. Zo ook toen we bij de kerk aankwamen. En daar stond een menigte op ons te wachten...Onder luid gejoel liepen we de kerk binnen. Ik nog even achter 'het gordijn', al glurend door een kier of ik al door mijn vader kon worden weggegeven. En toen de muziek eenmaal begon, tja, toen begon het pas echt. Een bijzonder moment zo met mijn vader. Een prachtig en treffend verhaal over Lukas en mij van de buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand. Met een lach en een traan. Puur, oprecht en uit het hart. Aansluitend in de tuin een borrel. En weer scheen de zon! Ik, die eerder schreef als pechvogel te zijn geboren, had nu eens geluk. Ook het diner, maar dan in kleiner gezelschap, was in de tuin. Ik wilde het graag klein houden;-) Wederom geheel gestyled. Ja, de weddingplanners van Yo en Wes kunnen hier nog wat van leren.... En 's avonds een spetterend feest. Geheel in onze stijl. De sterren werden van de hemel gedanst. Maar dat kon ook niet anders met zo'n band! Wat een show maakten ze er met z'n allen van.
Je kunt je voorstellen dat we compleet in een roes bij ons hotel werden afgezet door de tuk tuk waar ons ook nog een verrassing wachtte: een compleet in de 'IK OOK VAN JOU' stijl gepimpte bruidssuite!!
Het was me het feestje wel. Inderdaad een memorabele dag! Maar ook zo voorbij. Mijn hand is nu een stukje zwaarder (en Lukas zou daarbij zeggen: en onze portemonnee lichter;-) en mijn hart en hoofd een memorabele herinnering rijker. Dank iedereen voor deze mooie dag! Wij ook van jullie!!!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.