Over Mijn Lijk

"Ik voelde mij weer even normaal"

07-07-2014
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
10367161_1440340466221254_3648441752711707341_n
Even een 'kort' bericht. Na een zware week ben ik vrijdagavond weer thuisgekomen.
De longembolie had een grote impact op m'n gesteldheid merkte ik achteraf. Ik knapte dan ook snel op na een dosis bloedverdunners en m'n benen werden meteen een stuk beter. De embolie had hier dus ook een grote rol in gespeeld. De bloedverdunners mag ik vanaf nu elke dag zelf injecteren in m'n buik, mijn nieuwe ’Weapon of choice’.

Gister kon ik het voor het eerst sinds 6 weken weer een wandeling maken en heb ik een uur door de duinen gelopen. En vandaag met m'n bloten voeten in zee gewandeld. Voor de meeste mensen de normaalste zaak van de wereld, maar voor mij is het een bijzonder en fijn moment dat ik dit weer even kan; voelde me weer even ’normaal’.

Het hoogtepunt was echter de uitslag van de CT-scan. De tumor is licht gekrompen, wat wil zeggen dat de chemo z'n werk doet! Heel erg blij en opgelucht. Geeft me ook het gevoel dat ik het ergens voor doe! Ondanks alle complicaties die ik erbij heb gekregen.

Op naar morgen voor de 3e kuur, een halve finale. Mijn toernooi is nog niet voorbij en de finale ga ik halen! Maar eerst vanavond nog even genieten dat ik me goed voel! Met een lekker stukje vlees en misschien wel een mooi glas wijn!

A bientôt
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar