Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!

"Ik voel mij best goed en vooral gelukkig!"

16-02-2015
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
10978668_1552574314997868_7474500971424986032_n
Kia ora!!! ( Maori groet ) Wij zijn nu anderhalve week onderweg, al lijkt heel veel langer. Zoveel indrukken, zoveel landschappen, zo veel avontuur. De vlucht was goed te doen. De stewardessen gaven ons genoeg aandacht en iets zegt mij dat ze ons niet snel zullen vergeten.
Zoals Milo zei tegen een Southern China stewardess: 'Thank you for happy landing'.. Sydney was een mooie opstarter. Een boeiende levendige stad met mooie wijkjes. Van Gogh's en Bacon's in een prachtig museum gezien. Het zand van Manly en Bondi tussen de tenen gevoeld, en zo nu en dan een pint gedronken (o.a. Met twee Nederlandse vriendinnen, wat is de wereld toch klein) voor de nodige vitaminen.

Na vier dagen Sydney naar Auckland gevlogen waar wij groots werden ontvangen door neven en aanhang en broeder Marco. Dit was het begin van onze reis door Nieuw-Zeeland. Het sprookjesachtige landschap, de mensen, de cultuur, alles maakt een onuitwisbare indruk op ons. Van het prachtige eiland Waiheke, tot de bergen, heuvels, geisers en grotten in het binnenland. En dit was dus alleen nog maar het begin.

Beurtelings rijden Milo en ik prachtige routes naar net zulke prachtige bestemmingen. Net terug van een weekend in Coromandel wat ik het best kan omschrijven als 'paradijs op aarde'.. Een schiereiland wat zo ongelooflijk rijk is aan mooie bossen, regenwouden, heuvels in alle kleuren groen, en prachtige stranden met wit zand en lichtblauwe oceaan. Hoogtepunt was Cathedral cove (top 10 van must see's in de world)!! Een in miljoenen jaren uitgeslepen rotspartij dat er uitziet als een hal in een kathedraal. Daarnaast ook nog een meteoriet door de dampkring zien vliegen.. Zoiets als een vallende ster alleen dan van dichtbij, ongelooflijk! De kans dat je zoiets in het echt ziet is bijna niet te berekenen. Net zo onberekenbaar als wat mij is overkomen.

Ik voel mij verder best goed en vooral gelukkig! Door mijn neven, en de verhalen die in vroeger vertelde voelde ik mij al meteen thuis ondanks dat ik aan de andere kant van de wereld zit. Op dit moment vliegen Milo en ik naar Wellington voor een nachtje en meeten vanavond met wederom een bekende voor een hapje. Vervolgens zullen we morgen de boot pakken naar Picton, waar onze reis zal worden voortgezet op het Zuid-eiland.. Hier zullen broers Oscar en Marco ons over een paar dagen vergezellen. Er staat ons nog veel avontuur te wachten.

This is life.. Live and loving it!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.