Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

Hey hallo!

23-08-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
97 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding 2017-08-23 om 12.35.35
Ik wou weer even aan jullie vertellen hoe het met mij gaat. Vorige keer ging het eigenlijk allemaal een beetje de foute kant op en moest ik aan een bepaald soort medicatie wat mij op het begin zwaar viel. Toch is gebleken dat het medicijn heel goed werkt en de bijwerkingen zijn nu ook goed te overzien.
Ik ben in een korte tijd 10mm aan tumor kwijtgeraakt en het gaat nog steeds supergoed met mij! Ook qua conditie en algemene gezondheid ben ik in topvorm en ik heb weer een beetje toekomstperspectief gekregen.
Door deze ontwikkelingen heb ik besloten nog even alles eruit te halen wat erin zit en na een korte akelige periode van afkicken van de pijnstillers (Ik heb geen pijn meer!) heb ik meer energie dan ooit! Hierdoor heb ik besloten om mezelf ver te pushen en me in te schrijven voor de 10km RunForKika race in Nijmegen op 17 september.
Mensen die mij goed kennen weten dat 10km voor mij sinds de amputatie onmogelijk leek maar ik heb er nu een goed gevoel over dat ik het kan. Ik kan het niet rennend afleggen want dat kan niet met mijn type prothese maar lopend is het al zwaar genoeg voor mij.
Het zal vermoeiend en pijnlijk worden maar ik heb gewoon ontzettend veel zin om mezelf ver te pushen.Zeker als je ook nog wat voor een relevant goede doel kan doen.
Ik heb nog een klein maandje de tijd om te trainen dus ik zal nog even alles op alles moeten zetten om het te redden maar het moet me gewoon lukken vind ik.
Ik heb al wel nadat ik me heb ingeschreven gelezen dat het de bedoeling is dat je binnen de tijdslimiet finisht en ik heb uitgerekend dat ze de boel allang gaan afbouwen voordat ik ook maar in de buurt van de finish kom maar dat maakt mij niet zo veel uit.
Ik ga gewoon die 10km lopen en ik hoef voor mezelf niet officieel te finishen, ik wil gewoon vechten voor iets waar ik om geef.
Tom  

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar