Over Mijn Lijk

Hey!

19-01-2018
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
486 keer bekeken
  •  
Fallback image for card
Even een kleine update, mensen die mij op mijn nieuwjaarsfeestje gezien hebben kunnen zich waarschijnlijk herinneren dat ik er nog steeds hard tegenaan kon en er was op dat moment vrij weinig met mij aan de hand.
Jammer genoeg is het sindsdien in rap tempo achteruit gegaan. Vorige week kreeg ik ineens veel pijn in mijn borst en rug en dat is eigenlijk alleen maar erger geworden. En met veel pijn bedoel ik dat ik praktisch verlamd ben geraakt en bijna niks meer kan. Ik ben ervoor naar de dokter geweest en het enige wat ze vooralsnog voor mij op de korte termijn kunnen doen is mij sterke pijnstillers geven.
Als je me nu op straat tegenkomt dan zou je denken dat ik van de set van The Walking Dead ben afgestrompeld. Volgende week heb ik een scan en die vrijdag weet ik het resultaat dus ik zal jullie wel up to date houden over hoe het er in mijn lichaam aan toe gaat.
Verder krijg ik van veel mensen die mij van vroeger kennen of die mij op tv zien berichtjes om mij een hart onder de riem te steken. Ik moet zeggen dat ik het heel leuk vind om deze te ontvangen en ik vind het jammer dat ik onmogelijk op iedereen kan reageren. Maar ik lees ze allemaal en ze doen me veel goed!
En vergeet niet donderdag weer te kijken om 22:20!
Veel liefs van Tom en heel erg bedankt voor de steun.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar