Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Elke dinsdag om 21:20 op NPO 1!

Genieten

04-11-2015
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Blog_ariejanne_04112015_genieten
Hoi, Afgelopen maand heb ik me eigen wel weer lekker bezig gehouden, om maar zo min mogelijk aan die rotziekte te hoeven denken.
Van weekendje weg tot MTV pre-party, van avondje optreden eLBee tot dagje Duinrell, maar ik kom ook tot rust met een heerlijke boswandeling en dan niet zo'n eentje die je opdrinkt  :P  , maar een echte herfstwandeling ofzo  :)
Vlucht ik er van weg? Misschien een beetje.
Of geniet ik gewoon van het leven en wat er allemaal nog inzit? 
Haal ik het onderste uit de kan??? JA!!!
Beide denk ik.
Maar goed, hoe het precies met mij gaat weet ik niet. 
Heb nog geen scan gehad. 
Maar hoe ik me voel kan ik wel zeggen natuurlijk. 
Ik voel me dag in, dag uit een slappe vaatdoek. Maar heejjj, ff een powernap en we kunnen er weer voor even tegenaan, want het leven is te leuk om de hele dag in bed te blijven liggen. 
Maar ik merk ook wel dat ik meer pijn krijg. 
De steken in mijn lever en omgeving worden heftiger. 
En juist daar ben ik wel bang voor.
Is het dan gek dat ik zoveel afleiding zoek? Nee toch?
Ik wil zo veel mogelijk nog kunnen genieten met mijn kinderen, Richard, familie en vrienden, dus doe ik dat ook, hoe moe ik ook ben en de pijn neem ik dan ook maar voor lief.
Liefs Aj. 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (1)

Meint Vlieg
Meint Vlieg11 dec. 2018 - 16:18

2016/01/14 22:14:32: Alle respect voor jou instellingHopelijk kunnen je kinderen en jij nog een hele poos van elkaar kunnen genieten.Heel veel sterkte.