Over Mijn Lijk

Geniet van de kleine dingen in het leven

27-07-2014
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
10301277_1460044504250850_3543915680429484532_n
Het was even stil aan het rollercoaster-front. Geen nieuws is goed nieuws zullen we maar zeggen. Na wat weken ‘Blues’ nu een weekje ‘Jazz’ gehad..
Het is alweer de derde week na de derde 24chemo en voor het eerst sinds het begin van deze reis voel ik me veel sterker en fitter. Lopen gaat nog steeds goed, wat een mega opluchting is. Ik ben weer mobiel, dus veel op pad en heb zelfs genoten van een wijntje of twee. Alles voelde bijna normaal aan. De laatste weken zoveel gedoe rond m’n lichaam gehad dat een weekje geen gezeur zo relaxed is!

Elke dag word ik herinnerd aan de embolie als ik mijzelf injecteer. Ik krijg alleen geen kick zoals een junkie dat krijgt, maar een extra blauwe plek, Blue Eddie of Eddie’s Blues. Maar goed, terug naar Eddie’s Jazz...

Afgelopen week heb ik extra genoten van het weer, mijn fitheid en de gezelligheid van iedereen om mij heen. Dat helpt mij de komende weken weer door te komen. Blijven genieten van kleine dingen is belangrijk!

Morgen heb ik een ziekhuisdagje. Altijd een dag voor de volgende kuur. Eerst bloedtappen en daarna een afspraak met m’n arts. Aanstaande dinsdag mag/moet ik een dagje vertoeven in het Spaarne Resort Hoofddorp waar ik de penthouse heb geboekt met jacuzzi en lekkere cocktails per infuus binnenkrijg. Ook ik geniet een beetje van de vakantie. Na deze vierde en laatste 24chemo breekt een nieuwe periode aan. Daarover later meer.

Voor nu, keep the Jazz on...

Até
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar