Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Elke dinsdag om 21:20 op NPO 1!

Gelukkig nieuwjaar!

02-01-2015
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
10464175_1452010261720941_9060900281665552059_n
Dat 2015 een bijzonder mooi jaar mag worden. Dat wens ik voor iedereen! Voor mij begint begint het jaar met: een dankwoord, een ‘vakantie’, een liedje, en een wens.
De steun die ik het afgelopen jaar heb mogen ontvangen, is haast onbeschrijfelijk. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor alle mooie en lieve woorden die mij kracht hebben gegeven in 2014, een jaar waarin... 2015 ga ik beginnen met een “Drug Holiday”.

De chemo heeft namelijk zijn tol geëist. Rond kerst bereikte mijn lever een dieptepunt. Nu blijkt dit te komen door de hoeveelheid chemische soep die de lever moet verwerken. Met de artsen hebben we besloten om de chemo even een tijd stop te zetten om de lever te sparen. Ik heb hem immers nog hard nodig dit jaar. Na 9 maanden constante behandeling ben ik er ook wel even klaar mee. Sinds deze week ben ik ook begonnen met cardio en fitness op mijn lichaam weer een beetje fit te krijgen. Een goede conditie biedt mij meer mogelijkheden...

Het jaar 2015 begint met een bijzonder stukje muziekgeschiedenis! Een aantel weken geleden heb ik met mijn broers een liedje opgenomen. Dit nummer, geschreven door mijn broertje, is mij op het lijf gschreven. Het gaat over hoop in moeilijke tijden (‘the good days ahead, keep me on my feet’). Het is mede mogelijk gemaakt door: BNN, goede familievriend Bart Wagemakers en studio Helmbreker te Haarlem.

De doorgesmeerde Dinky-stembanden hebben geleid tot het warme winterliedje 'Snow Fox'. En jawel, het is vanaf vandaag te downloaden op ... itunes onder de naam The Dinky’s!!! Met de opbrengst van dit liedje wil ik het KWF-fonds steunen en een wens laten uitkomen. Voorjaar 2015 wil ik namelijk een reis maken naar mijn familie in Nieuw-Zeeland. Het is mijn grote wens om die reis te maken. Dus mocht je het mooi vinden, koop het liedje!!! Feel free to share this message! Muziek geeft kracht, hoop en energie!

Without music, life would be a mistake…

Bye bye
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.