Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Stream nu alle seizoenen op NPO Start!

Even weg uit het koude en natte Nederland

31-12-2015
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
193 keer bekeken
  •  
Schermafbeelding 2015-12-31 om 11.51.33
Nu het ook mijn schoonouders vertelt te hebben kan ik het jullie lezers ook laten weten. Van 9 januari tot 10 Maart ga ik weg naar Costa Rica.
Ik ga op bezoek bij een oude vriend Roel waar P en ik vaak mee naar de roxy zijn geweest. Op het erf van Roel zijn broer Don, die daar al heel lang woont, heeft Roel een huisje gebouwd en voor mij er een tent naast gezet en daar mag ik zolang blijven als ik wil. Op 100 meter van het strand dus dat gaat helemaal goed komen. Ik wil het hele land gaan zien. Te paard,bus,lopend en zwetend. Met de tips van Don en Roel gaat dat allemaal wel goed komen en dat is een prettig gevoel. Alleen maar toch ook weer niet. Vind het wel eng en denk dan Q wat ben je toch allemaal aan het doen maar als ik het nu niet doe, doe ik het nooit meer! Er is geen werkgever die zegt, ga jij maar voor 2 maanden weg. Ik ga omdat ik niet wil dat het leven gewoon doorgaat. Ben alweer aan het werk alsof er niets gebeurd is. Ik wil even tot mezelf komen en nadenken wat er gebeurd is. Weer echt zin hebben in dingen en weer echt kunnen genieten. Met 27graden en een natuur waar je u tegen zegt moet dat wel gaan lukken. Ben helemaal voorbereid maar zwaar, heftig, moeilijk en heet ga ik het zeker krijgen. De lonely planet wordt mijn beste vriendin voor 2 maanden. Een beetje as van P neem ik mee op deze reis.
Afgelopen week was de persviewing van oml. Was heftig maar fijn om Gwendo, Margreet, Karina, Emmy en Wiebe te zien en gesproken te hebben. De moeder van Gwendo had ik huilend in mijn armen. Speciaal zo met elkaar. Hoop heel erg dat het nog lang goed en fijn mag gaan met de anderen net zoals Wiebe.
Lieve An, jij hebt gereageerd met een heftig verhaal dat jij ook je man hebt verloren 3 jaar geleden. Wil je mij per mail contacten? Wil wel graag met je kletsen. overmijnlijk@skyhightv.nl., zij sturen de mail dan door naar mij. Alvast bedankt.
Heb nog geen nieuws over Annouk voor de foto album.
Dikke zoen Q
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.