Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!

Drie weken na chemo 5

24-10-2014
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
10363853_1501654100089890_6141833352120855426_n
Het voelt als de stilte na de storm en ik voel mij verassend goed.
De kater na de chemoparty viel heel erg mee. Ik heb weinig last gehad van de bijwerkingen en met alle pijntjes ben ik inmiddels bekend. Hoe beter je je lichaam begrijpt hoe sneller je de mankementen kan accepteren.

Op de laatste scan was een klein scheurtje zichtbaar in mijn derde wervel. Dit verklaarde de rugpijn. Afgelopen vrijdag ben ik hiervoor bestraald. Een totaal nieuwe ervaring voor mij maar een die ik om meerdere redenen kan aanbevelen. De bestraling versterkt mijn wervel en verdoofd de pijn in mijn rug. Daarnaast leek het net of ik figureerde in een episode van Star Trek door alle draaiende apparaten om mij heen (Beam me up Scotty). Laatst maar niet geheel onbelangrijk, door de straling heb ik ook een stuk beter bereik gekregen met mijn mobiel.

Een maand geleden ben ik benaderd door BNN voor het programma ‘Over Mijn Lijk’, dit gaat over jongeren die ernstig ziek zijn. Behoorlijk confronterend dus. Ik moest er even goed over nadenken maar uiteindelijk heb ik besloten om er aan mee te doen. Het werkt inspirerend, is een goede afleiding en er wordt een mooi document over mij gemaakt. Het is voor mij belangrijk om bezig te zijn met nieuwe dingen. Zo blijf ik toch nog midden in het leven staan. Volgend jaar oktober wordt het uitgezonden.

Terug naar mijn dagelijkse hobby, het bloedtappen. Afgelopen maandag was er een nieuwe sessie en hieruit bleek dat alle waardes goed waren! Zelfs mijn lever was ok.. Mijn arts was positief verbaasd. Op naar chemo 6 dus (over anderhalve week)!

“These are the voyages of Captain Eddie”!

A bientôt
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.