Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Elke dinsdag om 21:20 op NPO 1!

De 1e aflevering ❤

10-01-2020
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
2727 keer bekeken
  •  
oml08-em-afl01-stillalex-584379
En dan is het zover….de 1e aflevering. “Spannend he, schat? Ja, heel gek. Zullen we wel gaan kijken, het wordt vast moeilijk……Wat een hoop berichtjes al he? Ja, heel fijn. We gaan toch maar kijken”
We gaan toch maar kijken…. daar eindigde wij ons gesprek mee. En wat zijn we blij dat we toch gekeken hebben. Zo mooi gemaakt door het top team, zo top die Tim en zo veel bewondering voor de andere kanjers!!! Echt heel trots en zoveel liefde eigenlijk voor de andere en hun naasten❤.
Er gaat een lang proces aan vooraf en voor ons zijn de opnames al lang bezig. De 1e opname voor ons was erg spannend. Gaan we eerst in de visagie? Kunnen we slanker gemaakt worden op tv? Hoe moeten we staan of zitten? Moet ik voor de lunch zorgen? Wat als Alex al moe is en we moeten nog filmen? En zo waren er nog 1000 vragen. Slanker zijn we er niet op geworden, visagie had geen nut meer😜 en alle spanning was echt overbodig! We werden op handen gedragen, voelde ons meteen op ons gemak en het verliep heel goed.
Wij kregen die dag de uitslag van Alex zijn MRI. Super spannend vooral omdat we ervan overtuigd waren dat de tumor gegroeid was. Alex kreeg in de periode ervoor meer epileptische aanvallen, was erg moe en had klachten die er op konden wijzen dat het gegroeid was. De Neuroloog van het ziekenhuis in Leiderdorp maakte zich ook zorgen en heeft het ook besproken met onze arts in het LUMC, maar alleen een mri kan uitsluitsel geven. Zenders om camera en geluid klaar en dan……Gelukkig een stabiele uitslag en de champagne ging open 🍾🍀❤
Deze ochtend werden we wakker en al zoveel lieve berichten en reacties heel bijzonder. Meer dan 1 miljoen kijkers….. niet normaal! Nu gaat het beginnen, een raar idee dat er zoveel mensen gezien hebben wat een bikkel mijn man is! En nu? Zullen mensen ons gaan herkennen en hoe moet dat dan? Hebben we het wel goed gedaan? Nou ik ben herkend en het ging prima! Wij zijn gelukkig erg open en makkelijk benaderbaar en het is fijn dat mensen iets durven te zeggen of vragen en heel erg lief zijn. Wij zijn ook niet eng maar gewoon Alex en Linda die op tv komen zonder visagie en niet heel slank, maar ja je kan niet alles hebben als je dood gaat 😊. We zijn echt onszelf met al ons verdriet en met al onze humor! En wat is onze Aaron leuk he!! En wat dachten jullie van onze filmster Luuk 🐶?
Een nieuwe fase in de Over Mijn Lijk periode. We zijn gestart en we hopen dat iedereen er iets uit kan halen! Een kleine vooruitblik op volgende week….. we gaan naar de uitvaart ondernemer en naar de begraafplaats. Dat wordt een stuk met een traan maar ook een flinke lach, en zo is precies het leven.
We kunnen niet op iedereen reageren maar we zijn heel blij met alle lieve reacties!! Dank jullie wel.
Veel liefs van ons
20191231_1811407675329049930358799
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (2)

Heidybak
Heidybak17 jan. 2020 - 8:58

Lieve mensenWilde toch reageren op het stukje dat je een gedeelte thuis wilt houden. Wij hebben dit wel zoals jij het bedoelt volgens mij. Ons dochtertje heeft obductie gehad na haar overlijden en haar lichaampje is begraven alleen haar hersentjes hebben we laten cremeren. Dus we hebben een grafje en een gedeelte van haar thuis in een urntje. Ik wens jullie veel sterkte

Mleinn88
Mleinn8816 jan. 2020 - 23:20

dappere mensen❤