Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!

Genoten, gestreden en liefgehad

21-12-2017
  •  
leestijd 6 minuten
  •  
1892 keer bekeken
  •  
angela_blog
Ze was niet bang om te sterven, niet bang om het leven los te laten. Maar de tranen die ze liet waren omdat ze ons niet los wilde laten.
Ze was een sprankelende jonge meid in de bloei van haar leven. Ze zat in de levensfase waarin ze zich ontwikkelde tot volwassen vrouw. Op zoek naar haar doelen in het leven en haar dromen voor de toekomst. De wereld leek aan haar voeten te liggen. Totdat ze ontdekten dat Gerrianne een zeldzame vorm van kanker had. Haar wereld stortte in... 
Zonder klagen op weg naar herstel
Ze deed zich beseffen dat de wereld die zij voor ogen had, voor eens en altijd zou veranderen. En niets was minder waar. Al snel volgde de operaties, chemo's en bestralingen en zonder klagen bewandelde zij de weg naar herstel. Inmiddels was ze haar haren verloren door de gevolgen van de chemo en was haar lichaam vermoeid van de vele behandelingen en tegenslagen. 
Het liefst ga ik de moeilijke herinneringen uit de weg en sta ik stil bij alle mooie momenten. Maar deze twee tegenpolen schetsen alleen samen een compleet beeld van de situatie. Gerrianne was ziek, maar het machteloos toekijken wanneer zij het uitschreeuwde van verdriet of pijn ging door merg en been…

We konden haar alleen maar vasthouden, steunen en onvoorwaardelijk liefhebben. Zowel haar lichaam als haar ziel was getekend door de oneerlijke strijd. De littekens vertelden haar verhaal, waaronder haar ene been die dunner was als de ander en haar voet was deels verlamd, waardoor ze in onze ogen een parmantig loopje had.

Het ziekenhuis werd al snel een tweede huis voor Ger. Ondanks dat dit een plek is waar je liever niet bent, creëerde dit voor haar ook een soort veiligheid. Mijn schoonmoeder maakte het altijd gezellig, ze nam lampjes mee voor de lange donkere avonden en Ger nam de belangrijke cadeautjes mee die ze had gekregen van ons als broers en schoonzussen.
Kaartenmaakster Leonie
Aan de muur van het ziekenhuis hing een groot bord met allemaal kaarten en aan het einde van haar bed waren vele heliumballonnen geknoopt. Maar in het ziekenhuis is veel verdriet. Een meisje genaamd Leonie die op haar afdeling lag maakte kaarten voor het goede doel. Ze had maar één arm door de gevolgen van haar ziekte, maar zat heerlijk op haar bed te knutselen om andere mensen weer te helpen.
Gerrianne en zij praatte weleens en door hun ziekte was er al snel een band geschept. Totdat het moment aanbrak dat Leonie er niet meer was, haar bed was leeg… Ze was overleden. Het leven is mooi, maar het leven kent een hoop verdriet, intens verdriet. 

Gerrianne heeft Leonie haar graf bezocht, deze was van glas en had de vorm van een hart. Hierdoor ontstond de interesse van Gerrianne om een vergelijkbaar graf te krijgen wanneer ze zou komen te overlijden.

In het ziekenhuis kreeg ze kralen deze vormde zich samen tot een grote ketting. Deze ketting vertelde haar levensverhaal, de pijn die ze was ondergaan en de hoop voor de toekomst. Iedereen wil immers een bloemetje aan het einde... maar verdrietig genoeg mag dit niet voor iedereen zo zijn.

Vastberaden, dapper en positief
Gerrianne was een dapper meisje, vastberaden en vooral positief. Maar ondanks alle positiviteit die zij deed - en nog doet -uitstralen, waren er ook momenten van besef en intens verdriet. De machteloosheid, de eenzaamheid en onbegrip van zowel de situatie als van het leven. Het weten ik zal niet lang meer hier zijn...

De nachten die ze doorbracht in haar bed leken nog langer en nog donkerder dan overdag. In strijd met haar gevoelens, het verdriet en onbegrip. Dit stukje was haar eigen strijd, hoe graag wij ook wilden we konden niet ervaren hoe het was om te moeten sterven, er aan denkend haar te moeten verliezen voelde al ondragelijk.

En toch ondanks de vele teleurstellingen was het altijd, schouders er onder en borst vooruit. Ze zou het spreekwoord ‘hoop doet leven’ perfect omschrijven. Want ze had hoop, hoop voor een toekomst, hoop dat het goed zou komen… zelfs wanneer het niet goed komt.
Niet bang om te sterven
Ze was niet bang om te sterven, niet bang om het leven los te laten. Maar de tranen die ze liet waren omdat ze ons niet los wilde laten. Het liefst nam ze ons mee, mee naar het eeuwig samenzijn. 
Zo open als Gerrianne was praatte ze over alles. Niet lang voordat ze stierf zaten mijn man en ik in de auto samen met haar. We hadden een leuk gesprek. Op de weg waarop wij reden kwam een lijkwagen ons tegemoet. Ik kan vertellen als broer en zus gaf dit ons een brok in onze keel. Maar zoals Gerrianne was zei ze: “Die is mooi, kijk jongens, die wil ik ook hebben, wat een mooie kleur he!”

Uren over de hemel gepraat
Het klinkt heel raar, ik weet het, maar ik kan oprecht zeggen dat dit ons leven was, dit was haar leven. Ze deelde alles met ons, Waaronder de muziek die ze wilde bij haar uitvaart tot de kleur van de steentjes van haar graf. Uren heb ik met Gerrianne pratend doorgebracht, over de hemel, over het leven zonder ons, over haar begrafenis, over hoe verliefd ze was en over de angst die ze soms ervaarde.

De angst van wat er in haar lichaam gebeurde, de tumoren groeide en de ziekte die zich in sneltreinvaart verspreide door haar lichaam. Ik kan niet omschrijven hoe het voelt als je schoonzusje bloed op hoest en buiten adem de trap op komt na een kwartier omdat ze zo graag bij ons wilde zijn.

Ze was als een zusje voor mij
Ze was als een zusje voor mij. Zeker in mijn hart, maar ze voelde als mijn bloed. Ik had haar willen beschermen haar leed over willen nemen, het samen willen dragen. Mijn tranen zullen nooit gedroogd kunnen worden want in mijn hart ervaar ik zoveel leegte. En deze leegte blijft altijd leeg!

Ik weet we zullen in de toekomst nog mooie herinneringen maken, maar de herinneringen die we hebben met haar zijn zo kostbaar. Zij was het gouden randje en nu is die voorgoed verdwenen. Ook geluk is niet gewoon meer. Geluk is iets om dankbaar voor te zijn. Dankbaar voor je gezondheid, voor de dagen die je gegeven zijn.

Gerrianne was het enige meisje, uit een gezin van drie jongens. Hierdoor leerde ze voor zichzelf op te komen en was dan ook niet bang om te zeggen wat ze dacht. Ondanks dat ze haar mond op de goede plaats had vond ze het heerlijk om net als de meeste jonge meisjes heerlijk te tutten en te winkelen.

Ik mis de momenten met haar, de momenten van geluk en het zorgeloos zijn. Ik mis het onbeperkt kinderchocolade eten, het samen opmaken, het zingen maar boven alles mis ik haar.... Ik mis hoe ze zo kon stralen, hoe ze kon schateren van het lachen en hoe heerlijk gek ze kon doen.

Ik mis om haar vast te houden, haar te zien en zelfs de ruzies. Haar ziekte en haar omgang met de situatie bracht ons als gezin dichter bij elkaar, de liefde bleef maar groeien. We ervaarden met elkaar het intense verdriet, van de uitslagen, spanningen, en de onzekerheid.

"Het komt wel goed"

Bijzonder was dat wanneer we slecht nieuws kregen, Gerrianne ons dit vertelde en haar armen om ons heen sloeg, onze tranen droogde en zei: “het komt wel goed.” Voor haar op deze wereld kwam het niet goed, we hebben haar immers los moeten laten. Ze was niet bang, ze had de goede strijd gestreden en haar geloof behouden.

Voor haar was het goed, ondanks de minimale jaren dat we haar bij ons mochten hebben, zullen we haar voor altijd in ons hart dragen.

Ze heeft genoten, geleefd, gestreden maar vooral liefgehad...

Liefde boven alles,
Angela
(schoonzus van Gerrianne) 
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Reacties (82)

Lindy Zaal de Jong
Lindy Zaal de Jong11 dec. 2018 - 16:23

2018/02/07 19:07:44: ❤

Ellen Mulder
Ellen Mulder11 dec. 2018 - 16:23

2018/01/28 18:49:27: ❤

Lisette Theunissen
Lisette Theunissen11 dec. 2018 - 16:22

2018/01/21 14:28:15: Respect

Jenneke Gommans
Jenneke Gommans11 dec. 2018 - 16:22

2018/01/12 17:33:34: Iedere week moet ik kijken naar ' over mijn lijk' en iedere week ben ik weer enorm onder de indruk.Van alle krachtige,jonge mensen die dan al weten dat ze niet lang meer hebben in dit mooie aardse leven.....van Valerio,die met respect de juiste open vragen stelt op het juiste moment....En iedere week komt Gerrianne recht in mijn hart binnen...ik ken haar niet maar wordt echt door haar geraakt......wat een prachtige meid, van buiten maar vooral van binnen.....bedankt dat we een kijkje in haar leven mochten nemen

Xandra Pranger
Xandra Pranger11 dec. 2018 - 16:22

2017/12/24 06:23:30: ✨

Gina Bos
Gina Bos11 dec. 2018 - 16:22

2017/12/23 07:39:44: Mooi geschreven

Nancy van den Berg
Nancy van den Berg11 dec. 2018 - 16:22

2017/12/29 14:30:33: ❤️

Maureen Schutten
Maureen Schutten11 dec. 2018 - 16:22

2017/12/22 22:28:25: ❤️

Tollina Stienstra
Tollina Stienstra11 dec. 2018 - 16:22

2017/12/22 15:54:21: Mooi...❤

Judith Willemsen
Judith Willemsen11 dec. 2018 - 16:22

2017/12/22 11:30:35: Kerst in de hemelHoe vieren ze dat nou??Ze komen naar Aarde En vieren dat met jou.Dus bewaar een lege stoel,Hou dat plekje voor hen vrij.Je ziet ze niet,Maar ze zijn er wel bij. Heel mooi geschreven.Ondanks alles mooie dagen en een goed 2018.Maak er een jaar van met mooie herinneringen

Catja de Rijk
Catja de Rijk11 dec. 2018 - 16:22

2017/12/22 19:06:21: Vanuit het❤....PRACHTIG!

Melanie Syben
Melanie Syben11 dec. 2018 - 16:22

2017/12/22 14:19:21: Kippenvel

Jessy Steeghs
Jessy Steeghs11 dec. 2018 - 16:22

2017/12/22 12:42:50: Wow, zo mooi geschreven en zo herkenbaar!

Karin Heijnes
Karin Heijnes11 dec. 2018 - 16:21

2018/01/29 06:30:40: Wat mooi geschreven ze heeft een diepe indruk achter gelaten ❤

Rita Buursink
Rita Buursink11 dec. 2018 - 16:21

2018/01/28 16:25:58: ❤

Jolanda Vogelzang
Jolanda Vogelzang11 dec. 2018 - 16:21

2018/01/28 14:23:58:

Susan Verheij
Susan Verheij11 dec. 2018 - 16:21

2018/01/24 14:58:05: Wat een warmte, wat een liefde om haar heen. Dat is het echte leven. Hulde voor jullie allen. 

Jose Hengelman
Jose Hengelman11 dec. 2018 - 16:21

2018/01/21 17:45:14: Ik vond een lieverd rust zacht xxx

Eggie Fidom
Eggie Fidom11 dec. 2018 - 16:21

2018/01/20 09:31:29: Prachtig geschreven...heel veel sterkte voor jullie.

Annelies Karlas
Annelies Karlas11 dec. 2018 - 16:21

2018/01/19 14:00:45: Slik.Wat prachtig geschreven. Heel veel sterkte voor iedereen 

Natascha Hoenselaar
Natascha Hoenselaar11 dec. 2018 - 16:21

2018/01/18 22:26:09: prachtig geschreven, ik wens jullie nabestaanden heel veel sterkte toe ! Ze was zo speciaal...... voor alle mensen een liefdevol voorbeeld.

Aly Smeding-Ham
Aly Smeding-Ham11 dec. 2018 - 16:21

2018/01/18 23:02:02: Prachtig geschreven Angela, , Ik kan jullie alleen maar veel kracht en sterkte wensen om dit verdriet te dragen...Ik vond Gerrianne ook een heel bijzonder meisje, en ik heb haar pas op tv gevolgd, en vond het heel heftig, om te zien dat ze toen zo ziek was.. Het ga jullie goed, de herinneringen neemt niemand jullie nog af

Lorraine Conrad
Lorraine Conrad11 dec. 2018 - 16:21

2018/01/19 05:58:02: Prachtig! Geschreven. Heel veel sterkte voor jou en je familie. 

Jacqueline Friend
Jacqueline Friend11 dec. 2018 - 16:21

2018/01/08 23:48:55: Wat bijzonder verwoord over zo'n bijzondere meid. Veel sterkte met dit grote verdriet, het gouden draadje blijft altijd met jullie verbonden.

Natasja Schouten Smeeing
Natasja Schouten Smeeing11 dec. 2018 - 16:21

2017/12/30 11:07:51: ❤

Desiree Lubbers
Desiree Lubbers11 dec. 2018 - 16:21

2017/12/23 07:11:51: ❤

Franka Linders-vdheijden
Franka Linders-vdheijden11 dec. 2018 - 16:21

2017/12/22 15:26:34: Wat een mooi verhaal,Heel veel sterkte voor iedereen die haar los moesten laten ! 

Lies Zwijnenberg
Lies Zwijnenberg11 dec. 2018 - 16:21

2017/12/22 13:43:39: Heel ontroerend, dank voor jou verhaal. Sterkte voor de familie.

Lia Van De Haar Radt
Lia Van De Haar Radt11 dec. 2018 - 16:21

2017/12/22 18:48:09: Zo prachtig en vol liefde geschreven <3

BenvanKatwijk
BenvanKatwijk11 dec. 2018 - 16:21

2017/12/29 10:22:28: Wat een mooi verhaal Angela, met een brok in mijn keel lees ik je blok.er zal altijd een plek in je hart blijven met leegte en je zult altijd terug denken toch wil ik je van hier uit sterkte wensen het is niet niks als je iemand waar je veel van houd moet missen.Groeten en liefs Ben

Sonja van den Hout
Sonja van den Hout11 dec. 2018 - 16:21

2017/12/22 21:04:32: Wat mooi geschreven..... stil ervan

Żaneta Boterkooper
Żaneta Boterkooper11 dec. 2018 - 16:21

2017/12/23 18:20:30: ❤️ zo herkenbaar 

Elly Neijs-Bijl
Elly Neijs-Bijl11 dec. 2018 - 16:21

2017/12/22 12:18:28: Met een brok in mijn keel heb ik je verhaal gelezen. Hoe mooi hebben jullie lief en leed met elkaar kunnen delen. Graag wil ik jou en de familie alle goeds en sterkte wensen....zeker nu de feestdagen eraan komen ........ Maar wat is Gerrianne een dappere en krachtige jonge vrouw geweest..............Keep the memories alive

Mimy Siemerink
Mimy Siemerink11 dec. 2018 - 16:20

2018/01/31 08:16:22:

Evie Groothuis-krooneman
Evie Groothuis-krooneman11 dec. 2018 - 16:20

2018/01/28 18:34:46: ❤️

Angélique Vogelzang-Kneefel
Angélique Vogelzang-Kneefel11 dec. 2018 - 16:20

2018/01/19 13:42:11: Wat een moed, verdriet en liefde....Rust zacht Gerrianne eens zul je weer samen zijn met degene die je achter moest laten...Heel veel sterkte voor iedereen die deze geweldige meid liefhebben.

Anneke Jongman-Kok
Anneke Jongman-Kok11 dec. 2018 - 16:20

2018/01/19 09:19:59:

Linda Bleijendaal
Linda Bleijendaal11 dec. 2018 - 16:20

2018/01/18 22:17:30: ❤❤

Mamalein Van Der Burg
Mamalein Van Der Burg11 dec. 2018 - 16:20

2018/01/04 22:17:44: Wat een lieve schoonzus ben jijHeel veel sterkte met dit enorme verlies

Erica Smits-Dijksman
Erica Smits-Dijksman11 dec. 2018 - 16:20

2017/12/30 10:58:19: ♡

Paulien Linsy Layla
Paulien Linsy Layla11 dec. 2018 - 16:20

2017/12/22 15:07:45: Ze was een bijzonder en sterk meisje! Het is niet eerlijk dat zij op die leeftijd dit alles moest doorstaan. Ik ken je schoonmoeder (verzorgster van mijn oma) en vindt het zo knap hoe jullie dit verlies met zijn allen dragen. Gerrianne is een voorbeeld voor velen en hoop dat ze in de hemel gelukkig is bij haar opa. Heel erg veel sterkte voor jullie allemaal. Liefs Paulien

André van Gijssel
André van Gijssel11 dec. 2018 - 16:20

2017/12/22 20:18:58: Super mooi... respect... veel dingen herkenbaar helaas...

Janine Bernaards
Janine Bernaards11 dec. 2018 - 16:20

2017/12/22 13:25:48: Wat ontzettend mooi geschreven. Als kanker survivor grijpt dit me heel erg aan. ❤❤

Rudine Dijkstra - de Jong
Rudine Dijkstra - de Jong11 dec. 2018 - 16:20

2017/12/23 11:19:51: ❤

Esther Bodegraven-Kleef
Esther Bodegraven-Kleef11 dec. 2018 - 16:20

2017/12/22 11:52:29: Heel veel sterkte. Uit het verhaal en wat ik gezien heb, was ze een dappere en krachtige jongedame. 

Klaas Bel
Klaas Bel11 dec. 2018 - 16:20

2017/12/25 08:49:14: Wow Angela, wat een geweldig mooie omschrijven van Gerrianne's laatste jaren, het ontroerd mij ten diepste, Groetjes en liefs, Klaas

Truus Roozeboom
Truus Roozeboom11 dec. 2018 - 16:20

2017/12/22 17:59:12: Heel mooi geschreven 

Ria Hergaarden
Ria Hergaarden11 dec. 2018 - 16:19

2018/01/28 15:54:15: ❤

Claudia Gubbels
Claudia Gubbels11 dec. 2018 - 16:19

2018/01/28 13:20:05: ❤

Johan-Marianne Groenewoud
Johan-Marianne Groenewoud11 dec. 2018 - 16:18

2018/01/21 21:30:00: ze was de Liefde zelf; kalm, zacht, toegankelijk, eerlijk, kwetsbaar, puur, ontroerend, mooi, open, jong, wat een pareltje in deze wereld! We danken haar en jullie voor de moed dit met tv-kijkers te delen. Wij zullen haar nooit vergeten en als een engeltje bij ons dragen gedurende ons verdere leven. Dat verdient zij en kiezen wij als inspiratie voor de toekomst. Alle sterkte gewenst, "rijke familie" en vriend als haar trouwe metgezel "for better and for worse", met Gerrianne meegemaakt te hebben. We hopen dat haar labrador puppie jullie vaak met weemoed en dankbaarheid doet glimlachen

Marij Engels-boudewijn
Marij Engels-boudewijn11 dec. 2018 - 16:18

2017/12/30 15:26:54: Wat een lieve schoonzus ben jij.heel veel sterkte xxx

Anna Snijder
Anna Snijder11 dec. 2018 - 16:18

2017/12/28 19:36:38: Lieve Angela, tranen biggelen over mijn wangen bij dit prachtige verhaal, Dank je wel 

Henny Plat van Hooijdonk
Henny Plat van Hooijdonk11 dec. 2018 - 16:18

2017/12/22 21:16:39: Heel bijzonder, net als zij... 

Gaby Holtland
Gaby Holtland11 dec. 2018 - 16:18

2017/12/22 18:59:05: Echt kippevel

Chantal Janssen-Simons
Chantal Janssen-Simons11 dec. 2018 - 16:18

2017/12/22 11:24:00: ......wat een prachtig eerbetoon ......heel veel sterkte en hou de herinneringen levend.....

Luciënne Hélene
Luciënne Hélene11 dec. 2018 - 16:18

2017/12/22 15:47:27: Wauw MooiMet tranen in mijn ogen lees ik dit mooie liefdevolle verhaal. 

Franka Brenters-Bul
Franka Brenters-Bul11 dec. 2018 - 16:18

2017/12/22 12:42:50: Prachtig geschreven, woorden schieten te kort.......

Anja Jos
Anja Jos11 dec. 2018 - 16:17

2018/01/28 15:42:13: Heel mooi geschreven Angela. Wij kenden haar alleen van tv, maar ze was een dappere meid die veel te jong is heen gegaan. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. 

Loes Bal
Loes Bal11 dec. 2018 - 16:17

2018/01/21 13:00:04: Wat een prachtig stukje. Rust zacht lieve Gerianne. Wat ben je mooi mens.Heel veel sterkte voor jullie allemaal.

Conno En Wilma Koole
Conno En Wilma Koole11 dec. 2018 - 16:17

2018/01/19 16:06:14: prachtig geschreven!! Heelveel sterkte voor iedereen

Petra Offereins
Petra Offereins11 dec. 2018 - 16:17

2017/12/24 10:18:41: Heel mooi verwoord. Heel veel sterkte met het gemis hier op aarde om haar niet meer te kunnen zien en met haar te kunnen praten. Zij hoeft nu niet meer te leiden en zorgen te hebben... Bid tot Hem en Hij zal jullie kracht geven. Hij wilde haar al graag tot zich nemen. Dat was zijn plan... Dat geeft ons troost hoe zwaar het soms ook kan zijn.. 

Vlinders Hiep En Melis
Vlinders Hiep En Melis11 dec. 2018 - 16:17

2017/12/24 17:21:29: Hoe indrukwekkend....verdriet en gemis zo tastbaar.... stil van....Ontzettend veel sterkte gewenst bij het dragen van jullie immens groot verlies en gemis....✨

Marjo Meppelink
Marjo Meppelink11 dec. 2018 - 16:17

2017/12/23 08:19:15: Wauw..poeh. wat indrukwekkend geschreven. Je voelt het in je eigen vezels

Xandrina Nikkelen
Xandrina Nikkelen11 dec. 2018 - 16:17

2017/12/22 12:52:57: Wat liefdevol

Hanneke Wiessenhaan
Hanneke Wiessenhaan11 dec. 2018 - 16:17

2017/12/22 19:22:56: Mooi. Stil van

Wilma Kallen
Wilma Kallen11 dec. 2018 - 16:17

2017/12/22 11:37:48: wat mooi.....heel heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

Loes van der Linden
Loes van der Linden11 dec. 2018 - 16:17

2017/12/22 16:16:16: Heel mooi❤️❤️❤️❤️

Helma Ekkelenkamp
Helma Ekkelenkamp11 dec. 2018 - 16:17

2017/12/22 14:32:48: Met tranen gelezen. Sterkte voor Julie! !

Eve Spijker
Eve Spijker11 dec. 2018 - 16:16

2018/01/26 17:36:41: Lief meiske, je wist me elke keer weer tot tranen toe te ontroeren, ik zal je missen.Jij hebt overwonnen, overleefd, je mag bij Hem voortleven.Je hebt laten zien dat doodgaan een nieuw begin van leven is...dank je wel voor het kijkje wat we in jouw leven mochten hebben.Sterkte aan alle familie en vrienden, haar aardse gemis zal heel erg zeer doen.Liefs Evie.S

Karin Koekkoek
Karin Koekkoek11 dec. 2018 - 16:16

2017/12/29 11:08:41: ♥

Janny Tanis
Janny Tanis11 dec. 2018 - 16:16

2017/12/29 16:34:07: Mooi verhaal over Gerrianne. Zo komt ze ook over.  Een en al liefde. Veel sterkte allemaal.Bovenal Fijn dat ze de goede strijd heeft gestreden.  Wij zitten er nog in en het lijkt dat het goed komt met mijn dochter.  Bidt voor ons!

Susanne Kreuger
Susanne Kreuger11 dec. 2018 - 16:16

2017/12/22 23:28:56: Mooi.. veel sterkte de komende tijd... 

Jolanda Leeftink Van de Burgwal
Jolanda Leeftink Van de Burgwal11 dec. 2018 - 16:16

2017/12/22 19:50:55: Wat zal ze gelukkig geweest zijn met jullie om haar heen dat is de mooiste herinnering voor jullie van haar

Hinke Brouwer
Hinke Brouwer11 dec. 2018 - 16:16

2017/12/23 09:34:51: Mooi geschreven 

Jolanda Blonk
Jolanda Blonk11 dec. 2018 - 16:16

2017/12/24 19:59:09: Wat is dit intens mooi geschreven ik zat het te lezen met een brok in m'n keelGecondoleerd met het verlies van Jullie dochter zusje vriendin schoonzusje ik wens Jullie heel veel sterkte toe allemaal ⭐Rust zacht lieve Gerrianne

Annemie Swartelé
Annemie Swartelé11 dec. 2018 - 16:16

2018/01/20 21:45:36: Wat een prachtig eerbetoon aan Gerianne. Lieve, moedige, mooie, sterke Gerianne ... je hebt me zo ontroerd. 

Marian Te Braak
Marian Te Braak11 dec. 2018 - 16:16

2018/01/18 22:30:15: Prachtig verwoord!!Heel veel kracht en sterkte gewenst

Riet Schuurman
Riet Schuurman11 dec. 2018 - 16:16

2017/12/22 14:42:49: Ik kan alleen maar stil zijn...in diepe gedachten en kracht voor allemaal toewensen!!!

Thera Valk
Thera Valk11 dec. 2018 - 16:16

2017/12/22 16:43:40: Kippenvel ❤️❤️

Jacqueline Bouwer
Jacqueline Bouwer11 dec. 2018 - 16:16

2018/01/16 15:34:29: Wat ontzettend mooi geschreven door jou ,ik begrijp dat je zo'n lief dapper en sterk meisje mis.Maar jullie hebben idd hartstikke mooie herinneringen aan haar .Heel veel sterkte met het missen van haar ,zoals Gerrianne zei "het komt wel goed "Groeten Jacqueline

Daniëlle Esther van Antwerpen
Daniëlle Esther van Antwerpen11 dec. 2018 - 16:16

2017/12/22 13:03:39: Ze heeft hast strijd gestreden moedig & dapper!Wens jullie als familie veel sterkte toe met verlies. Het gemis blijft, maar in jullie harten leeft ze voort 

Anita Zitter
Anita Zitter11 dec. 2018 - 16:16

2017/12/22 11:46:25: Wow hoe dit omschreven is... heel veel sterkte voor nu en voor alle momenten dat jullie haar intens zullen missen... ❤