Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Elke dinsdag om 21:20 op NPO 1!

Dank jullie wel

15-08-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
302 keer bekeken
  •  
Fallback image for card
Dat is het eerste wat ik hier kwijt wil na een lange tijd van stilte. Stilte omdat vorig jaar op 27 september de vrouw van mijn leven op reis is gegaan en er daarna stilte kwam, heel veel stilte.
Tijdens die periode heb ik door vele bijzondere berichten vaak mogen ervaren dat Eefje enorm veel mensen heeft weten te raken, ontroeren, steunen, bewegen en inspireren. Dank daarvoor. Ook voor mij was, is en zal ze altijd een grote inspiratiebron blijven.
Ze heeft mij zoveel geleerd tijdens onze reis hier samen en daar pluk ik nu de vruchten van. En ondanks dat onze reizen momenteel een andere bestemming hebben, geeft ze me richting en laat ze me van nieuwe dingen genieten.
Nog steeds krijg ik vanuit allerlei hoeken lieve en vooral bijzondere berichten van jullie. Dat raakt me en daar ben ik jullie dankbaar voor
Het voelt dan ook heel goed voor me om die stilte nu te doorbreken en jullie te laten weten dat het goed met me gaat.
Er is me zelfs nieuwe liefde gegund in de vorm van een heel bijzonder en prachtig mooi persoon. Een nieuwe reis waar Eefje op haar manier ook richting aan geeft. Als een co-piloot die de knuppel overneemt als het nodig is, maar mij toch vooral heel veel zelf laat vliegen. En die het zelfs aandurft om de knuppel over te dragen aan iemand anders.
Ik wens iedereen heel veel geluk toe en welke bestemming jouw volgende reis ook heeft, maak er een mooie van! Ik zal hier af en toe zeker laten weten wat de mijne is.
Safe travels.
Liefs Erik

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.