Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

Eindelijk is het zover

04-12-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
755 keer bekeken
  •  
blog_gerrianne
Over Mijn Lijk begint en wat hebben we ernaar uitgekeken om onze dochter op tv te zien en wat zijn we trots dat iedereen kan zien hoe knap en dapper ze is.
De eerste opnames gaan beginnen en je wilde ons meenemen om een grafsteen uit zoeken, hoewel ons dat zoveel pijn deed wilden we toch graag mee om je daarbij te helpen. Je was al zover in je denken en je wilde alles graag regelen om ons te ontlasten.
Je wist eigenlijk al hoe je steen eruit moest zien. Dit kwam doordat je voorbeeld Leonie ook zo'n mooie steen had en daardoor wilde jij ook zoiets. Dit werd een vrolijke steen, omdat jij het leven hier zo mooi vond en het leven in de hemel nog mooier is.

Papa denkt 24/7 aan jou en de mooie dingen die we deden en dat doet soms zo'n pijn. Dan denk ik aan je stem die ik vaak mis thuis onder het eten en 's avonds op de bank. Het gebeurt zo vaak dat ik met wildvreemde mensen spreek en een foto van je laat zien. Dan zeg ik 'Wat een mooie meid he!! dat is mn dochter" en dan vertel ik over jou en dat maakt dat papa daardoor weer verder kan.

Daarom vind ik het zo fijn dat je nu op tv komt en de hele wereld kan en mag zien hoe jij bent. Ik sprak laatst iemand die vroeg hoe het ging en ik zei dat ik nooit meer heel gelukkig kan worden omdat er een deel van mij met jou is meegegaan toen jij stierf. De humor die we samen deelden was zo mooi omdat we dezelfde humor hebben, zelfs de jongens snapten het soms niet.

Je hebt me heel veel geleerd om toch te leren genieten hoe moeilijk het soms ook is en het weten dat papa jou weer terug zal zien. Tot die tijd zal ik altijd over jou blijven vertellen, ook als ik ooit opa mag worden dan vertel ik mijn kleinkinderen over lieve tante ger!!

Liefs papa

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar