Over Mijn Lijk

Big 23!

10-10-2014
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
Blog_Chelsea_09102014_Big23
Jaaaa ja! 1 oktober ben ik 23 geworden. Maar wat betekent dit nu allemaal voor mij? Het voelde voor mij super dubbel allemaal. Want enerzijds ben ik toch mooi weer een jaartje ouder, maar anderzijds wil ik het liefst dat de tijd stil kon staan.
Oud worden, het leek mij zo geweldig. Nu is het hopen dat ik de volgende verjaardag ook gewoon haal. Opzich vind ik dat wel haalbaar, aangezien ik al minstens 3 maanden stabiel ben gebleven. Toch barstte ik in huilen uit toen ik besefte dat ik vorig jaar nog mijn glas kon heffen om te proosten op mijn verjaardag.
Gelukkig wist mijn thuiszorgster mij al snel op te vrolijken met balonnen op mijn schoenen. En ik heb heerlijk geluncht met mijn opa, geweldig lekker lasagne gegeten met mijn ouders en broertje en heb ik super veel felicitaties ontvangen.
Ook wilde ik toch een feestje bouwen. Dit besloot ik te houden in Leeuwarden bij mijn beste vriendinnetje en de groep waarmee wij ook een weekend naar een festival zijn geweest. Het werd een themafeest, omdat het op dierendag werd gevierd. Ik kwam als vlinder en het was een zeer geslaagd feest!
Verder heb ik te horen gekregen dat ik dinsdag 14 oktober mijn huurcontract mag tekenen en de sleutels krijg. Dit gaf mij eerst wat stress, aangezien ik 17 oktober mijn oude woning uit moet. Daarbij ga ik 10 tot en met 13 oktober naar Venetië. Maar gelukkig heb ik een hoop lieve en behulpzame mensen om mij heen. Dus de stress heb ik los gelaten en nu geniet ik weer van alles wat komt.
Mijn nieuwe levensjaar ben ik toch gaan zien als een nieuw begin. Ik ga verhuizen, wil vrijwilligerswerk gaan doen bij een bejaardenhuis en ga wat meer structuur aan mezelf geven. Hello big 23, I am ready! Mijn toekomst is misschien "korter", maar ook ik heb gewoon nog vooruitzicht!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar