Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

Back in Holland

07-03-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
111 keer bekeken
  •  
Blog-10-1024x572
Nooit gedacht dat ik zo blij zou zijn om terug in Nederland te zijn.
Drie weken verbleven we in Houston en gingen wij elke dag naar de kliniek. Elke dag onderzoek naar het effect op mijn lichaam van de medicatie. Tot nu toe geen heftige reacties. Wel slaap ik erg veel, ben soms erg wankel en is het zicht met mijn rechteroog troebel. Ik hoop dat het een bijwerking van de medicatie is.
Over 2 weken zullen we het weten, op 20 maart krijg ik de uitslag van de MRI  en weten we of de behandeling überhaupt aanslaat. Het geeft veel spanning. Wij zijn uitgeput. Overleven en niet aan de toekomst durven te denken kost veel energie. Wij leven van dag tot dag. Vannacht hebben wij met Noah hutten gebouwd in bed, hij dacht dat het tijd was om op te staan
Ik slik nu elke dag 3 tabletten (10.000 euro per maand), elke dag een nieuw infuus met Antineoplaston (16.000 per maand) en 2 chemokuren per maand (8.000 per maand). Het is vreselijk duur en ik zou dit nooit zelf kunnen betalen.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar