Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Elke dinsdag om 21:20 op NPO 1!

Baby 2.0!

08-11-2012
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
375 keer bekeken
  •  
Fallback image for card
Om maar meteen met de deur in huis te vallen: DANIËLLE EN IK ZIJN ZWANGER!
We hebben vandaag de 12-weken-echo gehad en het kindje is tot nu toe gezond en wel! Als alles goed gaat wordt hij/zij verwacht op of rond 23 mei 2013. Zoals jullie in Over Mijn Lijk al hebben kunnen zien zijn we hier een lange tijd mee bezig geweest. Na zeven IUI-pogingen, één IVF- en één ICSI-poging is het eindelijk gelukt!
Je kunt dus zeggen dat we er het afgelopen jaar nogal druk mee zijn geweest. En Daniëlle dan voornamelijk, ik was eigenlijk vooral toeschouwer en steun en toeverlaat. Evi vindt de echo’s in elk geval heel spannend en ze heeft vanochtend al druk zitten zwaaien naar haar broertje of zusje (wat het is weten we nog niet, dat komt bij de 20-weken-echo). Baby 2.0 was zelf ook erg druk en zwaaide mooi terug voordat ‘ie op z’n duimpje begon te zuigen.
Er breekt nu vooral voor mij een spannende periode aan. We hopen natuurlijk nog lang met z’n vieren te kunnen genieten. Fingers crossed!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.