Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!

Adrenaline week!

01-09-2014
  •  
leestijd 4 minuten
  •  
Fallback image for card
De adrenaline en het nagenieten was nog niet weg, en hop! Daar ging ik weer een drukke week vol plezier, gekkigheid en nog meer adrenaline in. Ik ging van de ene plaats naar de ander.
Eerst ben ik woensdag met een vriend naar Amersfoort gereden, waar hij ook woont. Daar zijn we de binnenstad in gegaan en hebben een high-tea without tea gedaan. 
Vervolgens, eenmaal bij zijn huis aangekomen, kwamen we erachter dat we vergeten zijn een oplader te kopen. Wat de hoofdreden was voor ons bezoek aan de stad. Ofwel, hup de stad weer in! 
Na de nodige aankopen, besloten we spontaan Tapas te gaan eten en hebben zodoende een luxe verwendagje, vol lekkers gehad.
In de avond ben ik bij een vriendin gaan slapen, want de volgende ochtend moesten wij vroeg op. Wij waren namelijk door ALS stichting Nederland uitgenodigd om te gaan driften met een coureur (Leo van der Eijk) in Emmen.
Toen wij daar waren, kwamen de kriebels en lichte angst steeds meer in mijn buik! En dan ineens was ik aan de beurt... "Ik zal rustig met je beginnen." Zegt de coureur nog.
"Nu VOL gas!" roept ik na de eerste bocht.  Wat een KICK! Ik vond het zo ontzettend gaaf, dat ik echt niet meer wilde stoppen. Dus aan het einde van de middag ging ik een tweede keer. En ik kan jullie zeggen, dit ga ik zeker vaker doen! Wat een goed gevoel geeft dat!
Verder heb ik door deze dag ook andere ALS patiënten ontmoet, dit was voor mij enigzins confronterend, maar ook steunbiedend. Ik heb mensen ontmoet die er, naar mijn mening, fysiek erger aan toe zijn dan ik en nog zo heerlijk genoten. Het was echt een mooie dag!
Vrijdag ging ik opnieuw naar Amersfoort, dit keer om eerst gezellig met twee vriendinnen bij te kletsen en daarna gingen wij de stad in.
Omdat ik alles met een rietje moet drinken, besloten deze pracht meiden om dat ook te gaan doen! Dus bier, shotjes en nog meer lever slopende drankjes gingen naar binnen met rietjes!
En om de avond nog mooier te maken, besloten drie meiden in de kroeg, om hun ALSIcebucketchallenge op het terras te doen, terwijl één van mijn vriendinnen 'On top of the World - Imagine Dragons' liet afspelen! TOP avond!
Met nog geen 4 uur slaap, ging ik zaterdag naar Rotterdam. Hier zou ik blijven slapen bij de vriendin van mijn beste vriend, om de volgende dag daar vandaan naar het Skydiven te gaan, wat ook via ALS stichting Nederland en stichting Buddies geregeld was.
Met een groepje vrienden van mijn beste vriend en zijn vriendin, zijn we naar de markt gegaan. Daar hebben we de goedkoopste groente en fruit gescored, waarvan 's avonds heerlijk is gekookt door iedereen. Het was echt genieten!
Na als een blok geslapen te hebben, gingen we richting de locatie waar ik zou gaan Skydiven. Enthousiast, maar nog nuchter ontving ik instructies, werd ik in kleding en harnas gehesen en reden we na een uur richting het vliegtuigje. In de tussentijd kwamen mijn beste vriendin en haar vriend vanuit Leeuwarden, om ook te zien hoe ik mijn droom ging waarmaken. 
Eenmaal bij het vliegtuigje, begon ik wel hyper te worden. Wat had ik er giga zin in! En de tijd ging mij maar te traag, zelfs nog toen ik wist dat wij als volgende gingen springen.
"Ben je er klaar voor?" vroeg de instructeur. "JA!" En daar gingen we! Whoe, wat voelen de eerste 3 seconden gek in je buik! Maar daarna is het zó ontzettend gaaf! Onbeschrijflijk hoe het voelt, om van bijna 4km hoogte, ongeveer 40 seconden lang, naar beneden te vallen. 
En dan de parachute los. Dat was wel even een klap, maar wat is vervolgens het uitzicht mooi! Ik genoot van elke seconde en als het aan mij lag had ik na het landen, meteen weer in het vliegtuigje gestapt om weer te springen! Wat een KICK! Ook dit ga ik zeker nog eens een keer doen!
Ten slotte hebben we de dag nog super relaxed afgesloten in Utrecht. Lekker in het park gezeten, gelachen en gedanst. Het was echt een heel mooie dag en een geweldige week geweest!
Vragen van de afgelopen dagen:
27-8-2014 Wie zou je weleens willen interviewen?:
Imagine Dragons, Avril Lavigne, Georgina Verbaan
28-8-2014 Is er iets waarvan je spijt hebt dat je het niet hebt gezegd?:
Nee
29-8-2014 Ga je graag stappen?:
Heel graag, ga vanavond stappen :)
30-8-2014 Wat is jouw motto vandaag?:
Leef alsof er geen morgen is!
31-8-2014 Wat wil je dat mensen van jou herinneren?:
Hoe ik van het leven geniet!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.