Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

4 augustus 2008

04-08-2008
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fallback image for card
Ik ben ondertussen goed hersteld van die eerste chemokuur en ik moet zeggen dat het allemaal best te dragen is. Vooral net na de chemo is het op z’n zwaarst. Heel vervelend, omdat ik vrij weinig kan. Dan voel ik mij wel ongelukkig, met weinig levensenergie in mijn lichaam.
Maar iedere dag merk ik gewoon dat de energie weer terugstroomt en kan ik voor mijzelf het hele gebeuren steeds makkelijker relativeren en er positief mee omgaan. In deze eerste week probeer ik mezelf ertoe te zetten om iedere dag in ieder geval een half uur of langer te wandelen. Dat ertoe zetten gaat soms ook erg moeizaam, omdat het wel lekker makkelijk wordt om gewoon op de bank te ploffen en voor de buis te hangen. 

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het aan me denken en voor de vele boeken, het bosje bloemen, de knuffel en de verwenartikelen. Vind het fijn om van alle kanten steun en wijsheid te krijgen in verschillende vormen. Bedankt!

groetjes Jip

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar