Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Elke dinsdag om 21:20 op NPO 1!

4 augustus 2008

04-08-2008
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
68 keer bekeken
  •  
Fallback image for card
Ik ben ondertussen goed hersteld van die eerste chemokuur en ik moet zeggen dat het allemaal best te dragen is. Vooral net na de chemo is het op z’n zwaarst. Heel vervelend, omdat ik vrij weinig kan. Dan voel ik mij wel ongelukkig, met weinig levensenergie in mijn lichaam.
Maar iedere dag merk ik gewoon dat de energie weer terugstroomt en kan ik voor mijzelf het hele gebeuren steeds makkelijker relativeren en er positief mee omgaan. In deze eerste week probeer ik mezelf ertoe te zetten om iedere dag in ieder geval een half uur of langer te wandelen. Dat ertoe zetten gaat soms ook erg moeizaam, omdat het wel lekker makkelijk wordt om gewoon op de bank te ploffen en voor de buis te hangen. 

Ik wil jullie allemaal bedanken voor het aan me denken en voor de vele boeken, het bosje bloemen, de knuffel en de verwenartikelen. Vind het fijn om van alle kanten steun en wijsheid te krijgen in verschillende vormen. Bedankt!

groetjes Jip
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.