Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

20 maart 2010

20-03-2010
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fallback image for card
Op 18 maart hebben ze alle uitzaaiingen uit mijn lijf gehaald en dat geeft wel rust in m’n hoofd. Afgelopen vrijdag is besproken wanneer ik zal starten met de chemokuren. 6 april is het zover, dan begin ik met de eerste chemo.
Vijf dagen lang wordt het medicijn me in het ziekenhuis toegediend. Daarna moet ik nog één dag naspoelen. Na iedere chemosessie krijg ik twee weken de tijd om op krachten te komen. In totaal krijg ik zes chemokuren, dus als alles goed verloopt krijg ik in juli mijn laatste kuur. Gek genoeg voelt het nu nog niet vervelend dat ik straks weer begin met chemokuren.
Het is tenminste iets concreets waar ik mee bezig kan. Van de onzekerheid, het niet weten of iets wel of geen uitzaaiing is, had ik veel meer last. Ik ga deze week twee dagen naar school voor een theatersport workshop en komende vrijdag ben ik een weekendje weg. Dus nog een weekje leuke dingen doen en dan even een periode van minder actief zijn ;-) Tegen iedereen wil ik nog even zeggen dat ik het ontzettend waardeer wat jullie naar mij schrijven en voor me doen. Lang niet iedereen stuur ik een antwoord, maar ik vind het wel heel fijn om het allemaal te lezen. Dankjewel!
groetjes Jip

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar