Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven! Stream nu alle seizoenen op NPO Start!

14 augustus 2009

14-08-2009
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fallback image for card
De resultaten bij Pepperminds Den Haag zijn niet best. Ik heb mijn kamer opgegeven vanwege de eigenaar van de tandartspraktijk. Die kerel probeert zijn achterstand van vijf jaar waterrekeningen op mij en de twee andere bewoners af te schuiven. Een naheffing van 800 euro. En ik woon er pas drie maanden, de schoft!
Maar prima, ik ruil mijn woning weer in voor het zwerversbestaan. Twee of drie dagen per week slaap ik bij mijn meisje en andere werkdagen bij collega’s in Den Haag. Mijn 40-urige werkweek bestaat al snel eerder uit 60 of 70 uur, want ’s nachts gaat de informele sfeer rondom de verkoop gewoon door.

Ik reis veel tussen Den Haag en Arnhem, heb geen tijd om te sporten, of maak er in ieder geval geen tijd voor, en ik eet ook niet altijd even gezond. Ik zit niet meer lekker in mijn vel. De werkdruk ligt hoog en dat gaat ten koste van mijn humeur, vind mijn wederhelft. Tijd om mijn baan op te zeggen en te gaan studeren!

Op 1 september begint de studie Sociaal Pedagogisch Hulpverlening.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.