Sfeerfoto van Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk
Over Mijn Lijk

was te zien bij BNNVARA opnpo1

Ben je net lekker aan het leven. Hoor je dat je dood gaat. Wat dan? Onze OML'ers laten het er niet bij zitten en halen álles uit het leven!
Over Mijn Lijk

Expressie!!! Of Expressie...

19-03-2013
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Fallback image for card
Overweldigend. Overspoelend. Er zijn veel woorden die het gevoel omschrijven dat ik voelde tijdens de benefiet. Ik kwam er nu slechts op twee.
Mijn schrijf- en spreekding in m’n hoofd zijn namelijk kapot sinds zaterdag. De huisarts op de huisartsenpost zaterdag dacht aan spruw, en dat was het ook, maar de neuroloog vond vandaag ook een afwijking in mijn hoofd die er voor zorgt dat ik m’n tong niet meer recht vooruit kan steken, ik geen pasta meer kan eten, ik alleen nog maar gladde soepen kan eten, ik een knoeiboel van alle dranken maak, etc. etc. etc.
Ontzettend klote. Ik heb geen beheersing meer over m’n stem, idem geldt voor wat ik schrijf. En ook voor wat ik eet. Ik ben mijn manier van expressie kwijt hier op Twitter en Facebook, Berichtjes van een zin duren me een minuut of twee voordat ik ze correct typ. Dit hele stukje duurde minstens een kwartier.
 Schrijven en praten is momenteel zeer vermoeiend voor me. Daarom hou ik er ook weer even mee op. Welterusten!
 PS tips voor gladde soepen zijn zeer welkom (behalve courgettesoep, die maakt ze al de beste) en ook andere dingen als vanillevla, yoghurt, als er maar niks kauwbaars in zit.

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar