Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Kassa zie je weer live op maandag 22 augustus, om 20.30 uur op NPO1!

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en actuele artikelen. Bekijk de Kassa-uitzending online!
Kassa

Kassa | Uitzending | 22 januari 2022

22-01-2022

In deze Kassa-uitzending laten zien met welke verleidingen online gokkers te maken krijgen. Worden de spelers wel voldoende beschermd tegen de gevaren van gokverslaving? Met retaildeskundige Paul Moers lopen we door de supermarkt. Welke producten zijn het hardst in prijs gestegen? In de Belbus het verhaal van Ton en Carrie. De sta-op-stoel, die zij vorig jaar kochten bij Zit Optimaal, wordt maar niet geleverd. Met de kandidaten van Kassa's Leefstijlprogramma maken we de balans op. Hoe staan ze er na een jaar voor?

Lees hier meer info:

Hoe hard stijgen de prijzen in de supermarkt?
Belbus: Laat maar Zitten Optimaal
De slinkse verleidingen bij online gokken
Leefstijl: Hoe staan de kandidaten er na een jaar voor?
ILT: Ook statiegeld op 'valse' sapflessen

Praat mee

Heb je een vraag, suggestie of wil je gewoon iets kwijt? Dat kan hier. Lees onze spelregels.

avatar

Reacties

Zacharias2
Zacharias224 jan. 2022 - 9:59

Feit blijft dat het voorheen illegaal was, en nu legaal. Alle "probleemgokkers" wisten hun weg naar de casino's al te vinden zonder enige vorm van controle/regulering. Dat is er nu in elk geval wel. Ook is niet gezegd dat met een verwachtte groei van 4x zoveel spelers, het aantal "probleemgokkers" ook 4x zoveel wordt.

FraMar1974
FraMar197423 jan. 2022 - 10:34

Ik zou u willen voorstellen om eens naar de bbc productie "what are feeding our children" te kijken. Het zou een mooi onderwerp kunnen zijn voor uw programma en een aanzet tot verandering/verbetering van de gezondheid van de mensen, inclusief de geestelijke gezondheid!