Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Yellowjackets: tweede seizoen wekelijks te volgen bij SkyShowtime

  •  
19-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2083 keer bekeken
  •  
YellowJackets

Ook het eerste seizoen van het survival-drama, dat door ons werd beoordeeld als de beste serie van 2022, verschijnt in mei op SkyShowtime.

Foto credit: SkyShowtime

Het tweede seizoen van Yellowjackets is in Nederland binnenkort te zien bij SkyShowtime: vanaf 20 mei wordt er elke zaterdag een aflevering van de nieuwe reeks aan het aanbod toegevoegd. Ook het complete eerste seizoen van het coming-of-age-drama is vanaf die datum bij de streamingdienst te zien. Yellowjackets volgt een team van jonge vrouwelijke voetballers dat in 1996 met het vliegtuig neerstort in de Canadese bossen. Tegelijkertijd volgen we in het heden ook de levens van de inmiddels volwassen tieners die hun tijd in de wildernis wisten te overleven. De volwassen vrouwen in de hedendaagse tijdlijn worden gespeeld door onder meer Melanie Lynskey, Juliette Lewis en Christina Ricci. In het tweede seizoen is verder ook onder meer Elijah Wood (The Lord of the Rings) te zien.

Het eerste seizoen van Yellowjackets stond vorig jaar op de eerste plek in onze lijst met de 22 beste series van 2022. Er wordt momenteel ook gewerkt aan een derde seizoen van de serie.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!