Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Fall of the House of Usher: trailer voor serie van The Haunting of Hill House-maker

  •  
12-09-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
614 keer bekeken
  •  
HouseUsher

© Netflix

Nadat een mysterieuze vrouw (Carla Gugino) ten tonele verschijnt komen de erfgenamen van een rijke maar gewetenloze familie een voor een om het leven.

Filmmaker Mike Flanagan komt dit jaar met een nieuwe Netflix-serie, nadat de schrijver en regisseur eerder al onder meer The Haunting of Hill House, Midnight Mass en The Haunting of Bly Manor maakte voor de streamingdienst. Voor The Fall of the House of Usher haalde hij inspiratie uit het gelijknamige verhaal van Edgar Allan Poe en meer door Poe geschreven werk. De serie volgt de gewetenloze eigenaars van een succesvol farmaceutisch bedrijf – de tweeling Roderick (Bruce Greenwood) en Madeline Usher (Mary McDonnell) – die geconfronteerd worden met hun verleden: nadat een mysterieuze vrouw (Carla Gugino, eerder ook te zien in Hill House) ten tonele verschijnt beginnen hun erfgenamen op mysterieuze wijze te sterven. In de cast zien we talloze namen die al eerder met Flanagan werkten, zoals Henry Thomas en zijn eigen vrouw Kate Siegel.

The Fall of the House of Usher verschijnt 12 oktober op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!