Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Ex-Wife: Britse thrillerserie komt in december naar de NPO

  •  
20-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
12410 keer bekeken
  •  
TheExWife

© Paramount+

Tasha (Céline Buckens) en Jack (Tom Mison) hebben net een nieuwe baby, maar de ex-vrouw van Jack lijkt het kersverse gezin maar niet met rust te willen laten.

De Britse thriller The Ex-Wife gaat binnenkort in première bij de NPO: de complete serie verschijnt donderdag 14 december op NPO Plus en de reeks is vanaf zaterdag 16 december ook te zien op NPO 3. Op die data zou eigenlijk het zesde seizoen van The Sandhamn Murders in première gaan, maar die serie is inmiddels door de NPO uitgesteld. The Ex-Wife volgt de jonge Tasha (Céline Buckens uit Showtrial), die gelukkig getrouwd is met de iets oudere Jack (Tom Mison). Hun huwelijk kent wel een complicatie: Jack's ex-vrouw Jen (Janet Montgomery) blijft het echtpaar maar lastigvallen. De Britse thrillerserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Jess Ryder, dat door actrice Catherine Steadman (Downton Abbey) tot serie werd bewerkt. Steadman maakt hier haar debuut als tv-scenarist, maar schreef eerder al wel vier romans.

The Ex-Wife is afkomstig van de Britse tak van streamingdienst Paramount+, waar vorig jaar ook het nu bij de NPO te bekijken The Flatshare in première ging.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!