Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

The Curse: nieuwe serie met Emma Stone heeft datum bij SkyShowtime

  •  
06-12-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2423 keer bekeken
  •  
TheCurse

© A24 /Showtime / Paramount+/

Een echtpaar (Emma Stone en Nathan Fielder) dat in New Mexico werkt aan een televisieprogramma lijkt in hun relatie te worden gehinderd door een vloek.

De zwartkomische dramaserie The Curse, die in november al van start ging in Amerika, komt binnenkort naar Nederland: vanaf vrijdag 5 januari verschijnt er elke week een nieuwe aflevering bij SkyShowtime. The Curse volgt het pasgetrouwde stel Whitney (Emma Stone) en Asher Siegel (Nathan Fielder), wiens relatie verstoord lijkt te worden door een vloek terwijl ze als echtpaar werken aan een problematisch televisieprogramma getiteld Philantrophy, dat draait om het bouwen van duurzame huizen in een stadje in New Mexico. De serie werd bedacht door Nathan Fielder (bekend van de moeilijk te classificeren HBO-komedie The Rehearsal) en Benny Safdie (bekend van Good Time en Uncut Gems). Medebedenker Safdie heeft ook als acteur een rol: hij speelt de producent van het tv-programma van het stel.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!