Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Station 19: zevende en laatste seizoen gaat in juni van start op Net5

  •  
05-05-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
8116 keer bekeken
  •  
Station19Final

© ABC

Het slotseizoen van de spin-off van Grey's Anatomy, die draait om de brandweerlieden van een kazerne in Seattle, bestaat naar verluidt uit tien afleveringen.

Het zevende en tevens laatste seizoen van Station 19 ging afgelopen maart in première op de Amerikaanse televisie en de reeks komt binnenkort ook naar Nederland: vanaf donderdag 11 juni zie je wekelijks een aflevering op Net5. De dramaserie is een spin-off van Grey's Anatomy (dat nu elke dinsdag te zien is op Net5) en draait om de perikelen op een brandweerkazerne in Seattle. Jaina Lee Ortiz (Rosewood) speelt de hoofdrol als brandweervrouw Andy Herrera, die inmiddels is gepromoveerd tot de nieuwe leidinggevende van de kazerne. In de première krijgt het team onder meer te maken met een gijzeling. Scenaristen Zoanne Clack (Grey's Anatomy) en Peter Paige (The Fosters) traden aan als showrunners van de slotreeks, die door toedoen van de recente stakingen in Hollywood naar verluidt bestaat uit tien afleveringen. De eerdere zes seizoenen van Station 19 zijn in Nederland online terug te kijken bij Disney+.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!