Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Papadag: komische dramaserie vanaf juni te zien op Netflix

  •  
19-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
6299 keer bekeken
  •  
Papadag

De serie over een groepje bevriende vaders werd geschreven door Lotte Tabbers (Dirty Lines), Tamara Bos (Kapsalon Romy) en Anne Barnhoorn (Aanmodderfakker).

Foto credit: Elmer van der Marel / AVROTROS

Papadag is momenteel enkel terug te kijken op NPO Plus, maar vanaf juni zijn beide seizoenen van de serie ook beschikbaar op Netflix. Het komische drama volgt een aantal vaders die naast hun kinderen ook zo goed mogelijk proberen te dealen met hun (ex)partners, werk en ouders. Elke donderdag pakken ze een moment waarop ze elkaar (in wisselende samenstelling) treffen bij de zandbak in het park. De hoofdrollen zijn voor Hajo Bruins, Hassan Salah Slaby, Ruben van der Meer, Guido Pollemans, David Lucieer en George Tobal. De serie liep destijds van 2017 tot 2020 en was goed voor in totaal zestien afleveringen. De scripts werden geschreven door Lotte Tabbers (Dirty Lines), Anne Barnhoorn (Aanmodderfakker, Jos) en Tamara Bos (wiens Gouden Kalf-winnende film Kapsalon Romy komende donderdag op Netflix verschijnt).

Papadag is vanaf 1 juni te zien op Netflix.

Update: de Netflix-release is inmiddels verschoven naar 1 juli.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!