Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
14-09-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
2596 keer bekeken
  •  
Dan & Emma_Sex Education S4-min

© Netflix

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

Band of Brothers (vrijdag 15/09, Netflix) Oorlogsdrama van producenten Tom Hanks en Steven Spielberg (Saving Private Ryan), over een Amerikaanse legereenheid die in Europa vecht tijdens de Tweede Wereldoorlog. Lees de recensie.

The Pacific (vrijdag 15/09, Netflix) Opvolger van Band of Brothers, opnieuw afkomstig van Tom Hanks en Steven Spielberg. De miniserie volgt een aantal soldaten die tijdens de Tweede Wereldoorlog gestationeerd zijn in Azië. Lees de recensie.

En Conde (vrijdag 15/09, Netflix) Satirische horrorfilm van regisseur Pablo Larraín (Jackie, Spencer) waarin de Chileense dictator Augusto Pinochet verbeeld wordt als een 250 jaar oude vampier die besluit alsnog te gaan sterven. Lees de recensie.

Love at First Sight (vrijdag 15/09, Netflix) Romantische film van de makers van de To All the Boys-reeks, waarin een vrouw op het vliegveld plots haar zielsverwant ontmoet maar na haar landing zijn contactgegevens verliest. Lees de recensie.

The Club S02 (vrijdag 15/09, Netflix) Historische dramaserie uit Turkije die zich afspeelt in het Istanboel van de jaren vijftig. Een moeder met een verleden werkt in een nachtclub om zo de dochter die ze zelf niet kon opvoeden alsnog te helpen.

Miseducation (vrijdag 15/09, Netflix) Zuid-Afrikaanse tienerserie over een jonge influencer die flink vernederd wordt en vlucht naar een universiteit in een kleine stad. Ze hoopt daar haar sociale status weer terug te winnen. Lees de recensie.

Surviving Summer S02 (vrijdag 15/09, Netflix) Coming-of-age-serie over een rebelse tiener uit New York die van school wordt gestuurd en verbannen wordt naar Australië. Daar zorgt ze voor opschudding in de vriendenkring van een jonge surfer.

Inside the World’s Toughest Prisons S07 (vrijdag 15/09, Netflix) Documentaireserie over journalisten die zich vrijwillig op laten sluiten in de gevaarlijkste gevangenissen ter wereld, waar intimidatie en wreedheid tot de orde van de dag behoren.

65 (zaterdag 16/09, Netflix) Sciencefictionfilm waarin een als mens ogende alien 65 miljoen jaar geleden een noodlanding maakt op onze planeet. Hij moet een meisje zien te beschermen terwijl prehistorische monsters hem belagen. Lees de recensie.

Na het weekend...

The Saint of Second Chances (dinsdag 19/09, Netflix) Documentaire van de maker van 20 Feet to Stardom, waarin we zien hoe Mike Veeck de carrière van zijn vader, honkbal-pionier Bill Veeck, in de war schopt en op zoek gaat naar eerherstel.

Hard Broken (woensdag 20/09, Netflix) Misdaaddrama uit het Midden-Oosten waarin een moord de onderlinge verhoudingen in een vriendengroep op scherp zet. Verraad en verborgen romances komen aan het licht en zorgen voor opschudding.

Murdaugh Murders: A Southern Scandal S02 (woensdag 20/09, Netflix) Documentaire waarin schokkende tragedies een hechte gemeenschap in South-Carolina verwoesten en ook de gruwelijke geheimen van een machtige familie blootleggen.

Sex Education S04 (donderdag 21/09, Netflix) Britse komedieserie waarin laatbloeier Otis (Asa Butterfield) op een universiteit begint aan een nieuwe fase in zijn leven, terwijl Maeve (Emma Mackey) in Amerika is gaan studeren. Bekijk de trailer.

Jaane Jaan (donderdag 21/09, Netflix) Thrillerfilm uit India over een alleenstaande moeder die verwikkeld raakt in een misdaadonderzoek. Haar buurman, die werkt als wiskundedocent, schiet haar te hulp terwijl een detective zich vastbijt in de zaak.

Grenzeloos Verraad (donderdag 21/09, Netflix) Low-budget oorlogsfilm die werd gemaakt voor een bedrag van 300.000 euro en met veel vrijwilligers. Een Duits-Nederlandse officier zet zijn eigen leven op het spel met het helpen van onderduikers.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!