de Lagarde

Overzicht: nieuwe films en series op Netflix

  •  
13-07-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
5199 keer bekeken
  •  
TheBeautyQueenOfJerusalem

© Netflix

Welke films en series komen binnenkort naar Netflix? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Dit weekend...

Bird Box Barcelona (vrijdag 14/07, Netflix) Spin-off van de horrorfilm met Sandra Bullock uit 2018 die zich afspeelt in dezelfde verhaalwereld. Deze keer zien we geblinddoekte mensen in de verlaten straten van Spanje. Lees de recensie.

The Beauty Queen of Jerusalem S02 (vrijdag 14/07, Netflix) Historische dramaserie die zich afspeelt in verschillende tijdlijnen. Een verboden liefde heeft verstrekkende gevolgen die nog decennialang voelbaar zijn binnen een familie.

Love Tactics 2 (vrijdag 14/07, Netflix) Vervolg op de Turkse romkom waarin Asli claimt dat ze het huwelijk grote onzin vindt. Maar als haar vriend Kerem daarmee instemt doet ze er juist alles aan om hem tot een aanzoek te bewegen.

Five Star Chef (vrijdag 14/07, Netflix) Competitieve realityshow waarin zeven chef-koks de strijd aangaan om hun gastronomisch concept te serveren in het historische restaurant Palm Court in het luxueuze Langham Hotel in Londen.

Too Hot to Handle S05 (vrijdag 14/07, Netflix) Temptation Island met een celibate twist: op een eiland vol met aantrekkelijke mensen kan een grote geldprijs gewonnen worden, maar die wordt minder als deelnemers fysiek contact hebben.

Kohrra (zaterdag 15/07, Netflix) Misdaadserie uit India waarin een man vlak voor zijn eigen bruiloft dood wordt aangetroffen. Twee agenten met elk zo hun eigen privéproblemen moeten de zaak samen zien op te lossen. Bekijk de trailer.

Na het weekend...

Unkown: Cave of Bones (maandag 17/07, Netflix) Documentairefilm over wetenschappers die onder de grond meer dan 250.000 jaar oude aanwijzingen onderzoeken met betrekking tot onze voorouders en wat het betekent om mens te zijn.

Knokke Off (woensdag 19/07, Netflix) Belgische dramaserie waarin meerdere tieners met rijke ouders een weelderige zomer beleven in het kustplaatsje Knokke, waar ze ook moeten dealen met allerlei liefdesperikelen. Bekijk de trailer.

The (Almost) Legends (woensdag 19/07, Netflix) Komische film uit Mexico waarin twee halfbroers elkaar weer ontmoeten in een kleurrijk stadje. Ze willen de nagedachtenis van hun dode vader eren tijdens een autorally vol adrenaline.

The Deepest Breath (woensdag 19/07, Netflix) Documentairefilm waarin een kampioen met recordprestaties op zijn naam en een heldhaftige veiligheidsduiker alles op het spel zetten om geschiedenis te schrijven met een zeer speciale duik.

Sweet Magnolias S03 (donderdag 20/07, Netflix) Romantische dramaserie gebaseerd op de boekenreeks van Sherryl Woods, over de (liefdes)perikelen van drie hartsvriendinnen die samen opgroeiden in South Carolina. Bekijk de trailer.

Aangekochte films, specials en docu's (onder voorbehoud)...

Georgetown (vrijdag 14/07, Netflix) Regiedebuut van de Oscarwinnende acteur Christoph Waltz: hij speelt een charismatische sociopaat die zich nestelt in de high society en een rijke oudere vrouw (Vanessa Redgrave) verleidt.

Top Gun (zaterdag 15/07, Netflix) Door Tony Scott geregisseerd stukje popcultuur uit de jaren tachtig: Tom Cruise speelt een eigenzinnige straaljagerpiloot die traint om de beste te worden en daarbij zowel vrienden als vijanden maakt.

What's Your Number? (zaterdag 15/07, Netflix) Romantische komediefilm waarin een vrouw (Anna Faris) zich afvraagt of een van haar negentien ex-vriendjes (of misschien haar buurman Chris Evans) misschien toch niet de ware is.

Certain Women (zaterdag 15/07, Netflix) Lijzige dramafilm van regisseur Kelly Reichardt (First Cow) met verhalen over vier vrouwen (Laura Dern, Michelle Williams, Kristen Stewart en Lily Gladstone) die leven in het rurale Montana.

Seberg (zondag 16/07, Netflix) Biografische dramafilm over het Franse New Wave-icoon Jean Seberg (Kristen Stewart) die in de jaren zestig onderzocht wordt door de FBI in verband met haar connectie met de Black Panthers.

Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!