Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Kohrra: misdaadserie uit India verschijnt in juli op Netflix

  •  
10-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
3461 keer bekeken
  •  
Kohrra_Netflix_04985_DSC01482

© Netflix

Twee rechercheurs (Suvinder Vicky en Barun Sobti) onderzoeken de moord op een man die vlak voor zijn eigen bruiloft dood werd aangetroffen in een weiland.

Vanaf komend weekend kun je bij Netflix kijken naar de nieuwe misdaadserie Kohrra. Het uit India afkomstige drama speelt zich af in Punjab en draait om de dood van een 'non resident Indian' die vlak voor zijn eigen bruiloft vermoord werd aangetroffen in een weiland. Twee lokale rechercheurs – een ervaren rot en zijn jonge collega – moeten de moord onderzoeken en gaan in gesprek met de familieleden en kennissen van het slachtoffer. Naast het onderzoek staan ook de privélevens van de dienders centraal in de serie: de ervaren agent (Suvinder Vicky) maakt ruzie met zijn dochter en de jonge agent (Barun Sobti) heeft een gecompliceerde relatie met zijn broer en schoonzus. Kohrra is afkomstig van Sudip Sharma en Gunjit Chopra, die eerder de misdaadserie Paatal Lok maakten voor Prime Video. Randeep Jha (Trial by Fire) regisseerde de zes afleveringen.

Kohrra is vanaf zaterdag 15 juli te zien op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief