Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
07-12-2023
  •  
leestijd 3 minuten
  •  
11350 keer bekeken
  •  
Pørni

© NRK

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nieuwe series dit weekend...

Sanditon S03 (vrijdag 08/12, NPO 2) Historisch drama gebaseerd op een nooit afgemaakt verhaal van Jane Austen. In de derde en tevens laatste reeks komt Charlotte in het kustplaatsje Sanditon voor een moeilijke keuze te staan. Lees de recensie.

Nog lopende series dit weekend...

Maud & Babs S02 (vrijdag 08/12, NPO 1) Rond de verkoop van Babs' huis ontstaan nieuwe problemen, met veel verwarring bij de makelaar tot gevolg. Gino en Maud schieten te hulp als Babs verdwaalt op de boerderij en vast komt te zitten in een stal.

Carmen Curlers (vrijdag 08/12, NPO 2) Axel voorziet een toekomst waarin alle vrouwen in het noorden van Europa met Carmen-krullen lopen en dus mag Birthe het personeel uitbreiden. Het blijkt echter niet makkelijk om een reclamecampagne te maken.

Endeavour Morse S09 (zaterdag 09/12, NPO 2) Oxford wordt geteisterd door moorden en vernielingen en Morse wordt tegengewerkt in zijn onderzoek. Een groep snobistische studenten misdraagt zich en een groep acteurs zorgt voor wat opschudding.

Payback (zaterdag 09/12, NPO 3) Lexie en Aaron ontdekken iets schokkends over de rekening die ze van Cal leeg moesten halen. Lexie is bang dat ze nu in nog groter gevaar verkeert en smeekt de politie haar te beschermen. Laatste twee afleveringen.

De Poli (zondag 10/12, NPO 3) De Gouden Scalpel wordt uitgereikt. Volgens Patty worden congressen en symposia door artsen gebruikt als betaalde vakanties en feestjes. Tijdens een consult legt Esther uit hoe volledig vrouwelijk genot bereikt kan worden.

Rundfunk: Duco & Roy (zondag 10/12, NPO 3) Roy is bang dat hij te knap is om acteur te zijn. Als zijn huur wordt verhoogd hoopt hij op steun van zijn ouders. Duco scoort een auditie tijdens een uitvaart en zegt zijn baantje als garderobemedewerker op.

Films dit weekend...

Bergman Island (vrijdag 08/12, NPO 2) Romantische dramafilm waarin twee filmmakers (Vicky Krieps en Tim Roth) op het Zweedse eiland waar regisseur Ingmar Bergman ooit woonde en werkte op zoek gaan naar inspiratie voor hun scripts. Bekijk de trailer.

Met Mes (vrijdag 08/12, NPO 3) Dramafilm waarin een ijdele tv-persoonlijkheid (Hadewych Minis) een beroving extra aandikt, waarna haar leugen grote gevolgen heeft. Ook het zoon-vader-duo Shahine en Sabri Saad El-Hamus uit Crypto Boy is te zien.

Nieuwe series na het weekend...

Pørni S03 (dinsdag 12/12, NPO 3) Tragikomische serie uit Noorwegen over een vrouw die werkt bij de Kinderbescherming en thuis haar eigen kroost in het gareel moet zien te houden. De derde reeks speelt zich af rond de feestdagen. Bekijk de trailer.

The Ex-Wife (donderdag 14/12, NPO Plus) Britse thrillerserie waarin het stel Tasha (Céline Buckens) en Jack (Tom Mison) dolgelukkig is met hun kersverse baby, maar de ex-vrouw van Jack het gezin niet met rust lijkt te willen laten. Bekijk de trailer.

Nog lopende series na het weekend..

Santos (donderdag 14/12, NPO 3) Na het ongeluk raken Glenn en Jermaine in paniek. Erveline wil de dader vinden om Zenaida's eer te herstellen. Broers Edson en Nando ontdekken al vrij snel dat Glenn er iets mee te maken heeft. Lees hier meer.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!