Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Pørni: derde seizoen van Noorse serie start in december bij de NPO

  •  
26-11-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
10897 keer bekeken
  •  
Pørni

© NRK

Het derde seizoen van de Noorse tragikomedie over een alleenstaande moeder die bij de Kinderbescherming werkt speelt zich af rond de feestdagen.

Het derde seizoen van de Noorse tragikomedie Pørni gaat dinsdag 12 december in première op NPO 3. Daarnaast zijn de zes afleveringen van de nieuwe reeks vanaf donderdag 30 november allemaal online te zien op NPO Plus. In de serie doet de alleenstaande Pørni (Henriette Steenstrup) haar uiterste best om haar leven op de rails te houden, terwijl ze haar handen vol heeft aan haar drie kinderen, haar vader die aan een tweede jeugd lijkt te zijn begonnen en haar drukke baan bij de Kinderbescherming. In de première van het derde seizoen staat het kerstfeest voor de deur. Sigrid heeft ondertussen haar kledingstijl veranderd en Hanna vertrekt naar Buenos Aires. Pørni werd bedacht door Steenstrup zelf, die tevens aan de scripts werkte. De eerdere twee seizoen zijn momenteel online terug te kijken op NPO Plus.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief