Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Overzicht: nieuwe series en films bij de NPO

  •  
17-08-2023
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
5549 keer bekeken
  •  
Dalgliesh

© Acorn TV / Channel 5

Welke series en films zijn binnenkort te bekijken bij NPO? Een overzicht van de aangekondigde titels voor dit weekend en de komende week...

Nog lopende series dit weekend...

Redemption (vrijdag 18/08, NPO 2) Colette heeft erg veel moeite met het feit dat de vader van Liam en Cara de voogdij wil opeisen. Door een politiezaak waar ze aan werkt komt ze in contact met iemand die Stacey gekend lijkt te hebben.

Films dit weekend...

Schneider vs. Bax (vrijdag 18/08, NPO 3) Zwartkomische thriller van Alex van Warmerdam (De Jurk) over een huurmoordenaar (Tom Dewispelaere) die zich verkijkt op een ogenschijnlijk simpele klus om een schrijver te vermoorden.

Publieke Werken (zaterdag 19/08, NPO 2) Historische dramafilm die zich afspeelt rond 1888, over een koppige vioolmaker (Gijs Scholten van Aschat) die weigert zijn huis te verkopen zodat daar een nieuw hotel gebouwd kan worden.

The Green Butchers (zondag 20/08, NPO 2) Keuzefilm van zomergast - en absurdistische komiek - Kamagurka: in de Zweedse tragikomedie van Anders Thomas Jensen (Riders of Justice) zetten twee vrienden een slagerij op.

Nieuwe series na het weekend...

Pørni S02 (dinsdag 22/08, NPO 3) Tragikomische serie uit Noorwegen waarin Pørni (Henriette Steenstrup) werkt voor de kinderbescherming terwijl ze thuis uit alle macht haar eigen kroost op het juiste pad probeert te houden. Bekijk de trailer.

Dalgliesh S02 (donderdag 24/08, NPO Plus) Britse misdaadserie waarin inspecteur Adam Dalgliesh (Bertie Carvel) moordzaken onderzoekt in het Engeland van de jaren zeventig. Op 2 september volgt de première op NPO 2. Bekijk de trailer.

Nog lopende series na het weekend...

Exit S03 (donderdag 24/08, NPO 3) Hermine nodigt Adam uit om bij haar te komen eten, maar Adam twijfelt aan haar intenties. Op de vissersboot probeert Krøvel William aan te pakken, terwijl Hermine in Londen begint aan haar ivf-traject.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!