Logo VARAgids
Alles over tv, series, films en podcasts

Riders of Justice: komische actiefilm met Mads Mikkelsen te zien bij de NPO

  •  
14-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2628 keer bekeken
  •  
Riders of Justice

© September Film

Een militair (Mads Mikkelsen) gaat op zoek naar de ware toedracht achter een ogenschijnlijk willekeurig treinongeluk waarbij zijn vrouw om het leven kwam.

Twee keer Mads Mikkelsen bij de NPO in september: een week na Druk is ook Riders of Justice te zien op NPO 3. In de komische actiefilm moet militair Markus (Mads Mikkelsen) nadat zijn vrouw om het leven is gekomen bij een treinongeluk huiswaarts keren om voor zijn dochter te zorgen. Terwijl vader en kind rouwen krijgen ze bezoek van data-analist Otto (Nikolaj Lie Kaas), die het treinongeluk overleefde en vermoedt dat er meer achter schuilt. En dus gaat Markus samen met Otto en twee van diens wiskundige collega’s op zoek naar de ware toedracht. Riders of Justice werd geschreven en geregisseerd door Anders Thomas Jensen, die eerder met Mikkelsen werkte aan onder meer Men & Chicken en Adam’s Apples. Jensen is als scenarist ook bekend van zijn samenwerkingen met regisseur Susanne Bier (Brothers, After the Wedding).

Riders of Justice is zaterdag 9 september te zien op NPO 3.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Ontvang elke werkdag de beste kijktips met de Avondeditie-nieuwsbrief