Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Oogappels: zevende seizoen in de maak bij BNNVARA

  •  
30-04-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1031 keer bekeken
  •  
oogappels-s5-23-copymarkdeblok

© Mark de Blok / BNNVARA

Momenteel worden de opnamen van het zesde seizoen afgerond, maar actrice Malou Gorter (Merel in de serie) liet weten dat het daarmee nog niet gedaan is.

Er komt na het zesde seizoen ook nog een zevende seizoen van de serie Oogappels. Dat liet actrice Malou Gorter, die in de serie te zien is als Merel, weten in het radioprogramma Volgspot. 'Dit wordt niet het laatste seizoen, er komt nog een zevende. Al weet ik niet of ik dat al mag zeggen.' De komst van een zevende seizoen is inmiddels ook door BNNVARA zelf bevestigd. In Oogappels volgen we verschillende gezinnen die elk op hun eigen manier hun (puber)kinderen opvoeden. Naast Gorter zijn er rollen voor onder meer Bracha van Doesburgh, Ramsey Nasr, Jeroen Spitzenberger en Eva van der Gucht. De opnamen van het zesde seizoen, dat in het najaar op televisie verschijnt, worden momenteel afgerond. Oogappels was vorig jaar de meest gestreamde serie op NPO Start, waarbij het onder meer de ziekenhuisserie Dag & Nacht en de politieserie Flikken Maastricht achter zich liet. De serie werd in 2023 eveneens bekroond met de Gouden Televizier-Ring.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!