Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Oei, ik groei!: trailer voor komische Netflix-film met Sallie Harmsen

  •  
14-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2411 keer bekeken
  •  
OIG_still_Soy_Sallie_01

Sallie Harmsen, Katja Schuurman, Sarah Chronis en Yolanthe Cabeau spelen vrouwen die elk op hun eigen manier worstelen met het moederschap.

Foto credit: Max Maloney / Netflix

Op Moederdag onthulde Netflix heel toepasselijk een eerste blik op een nieuwe Nederlandse film die draait om het moederschap. In het komische Oei, ik groei! (of: The Wonder Weeks) maken we kennis met drie stelletjes. Carrièrevrouw Anne (Sallie Harmsen, onlangs ook op Netflix te zien in Noise) ontdekt dat het leven met een baby erg veel verandert in haar relatie met haar man (Soy Kroon) en sluit zich aan bij de door Kim (Katja Schuurman) opgerichte club Mama’s voor Mama’s. Kim is op haar beurt getrouwd met Roos (Sarah Chronis) en voedt samen met haar twee kinderen op die ze hebben gekregen met hulp van hun goede vriend Kaj (Louis Talpe), hoewel dat niet altijd even makkelijk gaat. En tot slot hebben Ilse (Yolanthe Cabau) en haar man Sabri (Iliass Ojja) moeite met de opvoeding van hun kind omdat ze allebei uit een andere cultuur komen.

Oei, ik groei! is vanaf 9 juni te zien op Netflix. De film werd geïnspireerd door het gelijknamige boek van Frans Plooij en Hetty van de Rijt en komt van de makers van F*ck de Liefde en Just Say Yes.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!