Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Mr. Robot: volledige serie verschijnt in juni bij Videoland

  •  
30-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1900 keer bekeken
  •  
Mr. Robot

© USA Network

Een geplaagde hacker (Oscarwinnaar Rami Malek) wordt gerekruteerd door een ondergrondse beweging geleid door een mysterieuze anarchist (Christian Slater).

De psychologische techno-thriller Mr. Robot komt naar Videoland: alle vier seizoenen (45 afleveringen in totaal) worden aan het aanbod toegevoegd. Mr. Robot markeerde de grote doorbraak van acteur Rami Malek, die daarna te zien was als Bond-villain en een Oscar won voor zijn rol als Freddie Mercury. Malek geeft gestalte aan Elliot Alderson, een briljante hacker die kampt met depressie, drugsverslaving en een sociale angststoornis. Hij wordt gerekruteerd door een mysterieuze anarchist (Christian Slater) die de leiding heeft over een groep activistische hackers genaamd ‘fsociety’. Bijrolllen zijn er voor Carly Chaikin en Martin Wallström en in de latere seizoenen zijn ook Grace Gummer (de dochter van Meryl Streep) en Bobby Cannavale (Boardwalk Empire) te zien. De serie is afkomstig van Sam Esmail, die vervolgens Homecoming maakte met Julia Roberts en nu werkt aan de Netflix-film Leave the World Behind.

Mr. Robot S01-04 verschijnt 19 juni bij Videoland.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!