de Lagarde

Kijktips voor het weekend: Rough Diamonds, Dead Ringers, Leopard Skin en meer

  •    •  
20-04-2023
  •  
leestijd 5 minuten
  •  
937 keer bekeken
  •  
RoughDiamonds

Na het weekend verschijnen ook nog de slotseizoenen van Workin' Moms (Netflix) en The Good Fight (Videoland), plus het Deense misdaaddrama The Nurse (Netflix).

Foto credit: Netflix

Klik hier voor nog meer Netflix-kijktips.

En klik hier voor meer NPO-kijktips.

Rough Diamonds (vrijdag 21/04, Netflix) Belgische misdaadserie over een Joodse familie uit Antwerpen die geld verdient in de diamanthandel. Na een zelfmoord keert een verloren familielid terug uit Londen. Lees de recensie.

Welcome to Eden S02 (vrijdag 21/04, Netflix) Spaanse thrillerserie over jongeren die door een nieuw drankmerk worden uitgenodigd om te komen feesten op een onbekend eiland, waar echter schimmige zaken blijken te spelen.

Indian Matchmaking S03 (vrijdag 21/04, Netflix) Realityserie waarin matchmaker Sima Taparia klanten in Amerika en India helpt bij gearrangeerde huwelijken en laat zien hoe dit gebruik in de moderne tijd wordt toegepast.

Chokehold (vrijdag 21/04, Netflix) Thrillerfilm over een Turks koppel uit Istanboel dat na een schandaal een nieuw leven probeert op te bouwen aan de kust, maar daar al snel ontdekt dat de bevolking hen liever kwijt dan rijk is.

A Tourist’s Guide to Love (vrijdag 21/04, Netflix) Een Amerikaanse vrouw (Rachael Leigh Cook) reist voor werk naar Vietnam om te leren over het toerisme daar en beleeft er ook een romance met een reisleider. Bekijk de trailer.

One More Time (vrijdag 21/04, Netflix) Zweedse filmkomedie over een 40-jarige vrouw die wenst dat ze haar 18e verjaardag in 2002 opnieuw kan beleven. Haar wens komt uit, maar ze blijkt daarbij vast te zitten in een tijdlus.

Intruder (vrijdag 21/04, NPO 2) Britse thrillerserie over een getrouwd koppel waarbij wordt ingebroken. De man steekt een van de twee ongewapende inbrekers dood en daarna proberen ze de misdaad te verhullen. Lees de recensie.

Wellington Paranormal S02 (vrijdag 21/04, Canvas) Komische horrorserie van de makers van What We Do in the Shadows. In de hoofdstad van Nieuw-Zeeland onderzoeken agenten onverklaarbare fenomenen. Lees hier meer.

Endeavour Morse S08 (vrijdag 21/04, België Een) Prequel op Inspector Morse, waarin we de detective (gespeeld door Shaun Evans) zien in de jaren zestig en inmiddels zeventig. Ook te bekijken op NPO Plus. Lees de recensie.

Dead Ringers (vrijdag 21/04, Amazon Prime Video) Psychologische thrillerserie gebaseerd op de film van David Cronenberg, over twee gynaecologen en tweelingzussen (Rachel Weisz) die heel veel samen delen. Lees de recensie.

Ghosted (vrijdag 21/04, Apple TV+) Romantische actiefilm waarin een man (Chris Evans) ontdekt dat zijn nieuwe liefde (Ana de Armas) een internationale spionne is. Niet veel later moeten ze samen de wereld zien te redden.

Drops of God (vrijdag 21/04, Apple TV+) Japanse dramaserie waarin een man door zijn overleden vader en wijnkenner voor een onmogelijke opdracht wordt gezet: hij moet dertien wijnen proeven en ze correct classificeren.

Leopard Skin (zondag 23/04, Fox) Misdaadserie met Carla Gugino en Gaite Jansen als twee mysterieuze vrouwen die wonen in een villa aan de kust. Daar worden ze gegijzeld door een dievenbende op de vlucht. Bekijk de trailer.

The Good Fight S06 (maandag 24/04, Videoland) Spin-off van The Good Wife, over de verdere belevenissen van advocate Diane Lockhart (Christine Baranski). Nu ook met Andre Braugher en John Slattery. Bekijk de trailer.

Somebody Somewhere S02 (maandag 24/04, HBO Max) Semi-biografische serie over het leven van komiek Bridget Everett - onder meer bekend van haar samenwerkingen met Amy Schumer - die als veertiger zoekt naar geluk.

The Light We Carry: Michelle Obama and Oprah Winfrey (dinsdag 25/04, Netflix) Korte special waarin Michelle Obama in gesprek gaat met Oprah Winfrey en daarbij tevens vertelt over de inspiratie voor haar tweede bestseller.

Drift – Partners in Crime (dinsdag 25/04, SkyShowtime) Duitse misdaadserie over twee broers die al jaren van elkaar vervreemd zijn. Na een fout gelopen politieoperatie belanden ze samen in een internationale samenzwering.

Workin’ Moms S07 (woensdag 26/04, Netflix) Komische serie uit Canada over een aantal moeders die hun carrière proberen te combineren met de zorg voor de kinderen. Het zevende seizoen is de laatste reeks. Bekijk de trailer.

Love After Music (woensdag 26/04, Netflix) Biografische dramaserie over het leven en de carrière van de gepassioneerde Argentijnse rockster Fito Páez, die gedurende de jaren tachtig groot werd als singer-songwriter en pianist.

The Good Bad Mother (woensdag 26/04, Netflix) Komische dramaserie uit Korea over een succesvolle advocaat die na een ongeluk het mentale vermogen van een kind heeft, waarna hij en zijn moeder hun relatie moeten herstellen.

Kiss Kiss (woensdag 26/04, Netflix) Poolse komediefilm over een hardnekkige versierder die denkt dat hij elke vrouw kan verleiden. Hij zet zijn zinnen op een koppige dame die van plan is te trouwen met de zoon van een politicus.

Will Trent (woensdag 26/04, Disney+) Bewerking van de boeken van Karin Slaughter, over een eigenzinnige speurder van het Georgia Bureau of Investigation die wordt gezien als een erg vreemde eend in de bijt. Bekijk de trailer.

The Nurse (donderdag 27/04, Netflix) Deense miniserie gebaseerd op ware feiten, over een verpleegster die een connectie vermoedt tussen de drang naar aandacht van een collega en een reeks vreemde sterfgevallen. Bekijk de trailer.

Firefly Lane S02 (donderdag 27/04, Netflix) Laatste zeven afleveringen van de dramaserie over de levenslange band tussen BFF’s Kate en Tully, als volwassenen gespeeld door Sarah Chalke en Katherine Heigl. Bekijk de trailer.

Sweet Tooth S02 (donderdag 27/04, Netflix) Fantasyserie over een wereld waarin sommige mensen half dier zijn. Een jongetje dat half hert is slaat op de vlucht en gaat op avontuur met een mysterieuze eenling. Bekijk de trailer.

The Matchmaker (donderdag 27/04, Netflix) Mysterieuze dramaserie uit Saoedi-Arabië, over een kantoorklerk die valt voor een mooie stagiaire. Hij volgt haar naar een resort in de woestijn waar vreemde dingen gebeuren.

Van der Valk S03 (donderdag 27/04, NPO Plus) Engelstalige misdaadserie over een agent in Amsterdam. Vanaf donderdag in zijn geheel te zien op NPO Plus en vanaf 6 mei ook wekelijks te zien op NPO 2. Bekijk de trailer.

1985 (donderdag 27/04, NPO Plus) Door feiten geïnspireerde misdaadserie die zich afspeelt in het België van de jaren tachtig. Vanaf donderdag helemaal op NPO Plus en vanaf 11 mei ook elke week op NPO 3. Lees hier meer.

Love & Death (donderdag 27/04, HBO Max) Waargebeurde misdaadserie die zich afspeelt in de jaren tachtig, over een vrouw (Elizabeth Olsen) die mogelijk haar goede vriendin Betty vermoordde met een bijl. Bekijk de trailer.

Delen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!