Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Hidden Strike: actiefilm met John Cena en Jackie Chan komt naar Netflix

  •  
03-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1228 keer bekeken
  •  
hidden-strike2

© XYZ Films

De komische actiefilm volgt een onwaarschijnlijk duo dat onschuldige burgers moet beschermen en een plan om een heel veel olie te stelen probeert te verijdelen.

De nieuwe actiefilm Hidden Strike (2023) met John Cena (Peacemaker) en Jackie Chan (Rush Hour) wordt hier in Nederland eind deze maand uitgebracht op Netflix. Hidden Strike speelt zich af in de nabije toekomst, wanneer er in het Midden-Oosten hevig wordt gevochten om olie. Een ex-soldaat (Chan) heeft als taak de werknemers van een Chinese olieraffinaderij weg te halen uit gevaarlijk gebied en hen naar een veilige ‘green zone’ te leiden. Onderweg leert hij over een plot om olie te stelen en slaat hij (noodgedwongen) de handen ineen met een Amerikaanse ex-marinier (John Cena). Hidden Strike werd geregisseerd door Scott Waugh (Need for Speed, de aankomende vierde Expendables-film). De film is niet de enige samenwerking tussen Cena en Chan: volgende maand zijn beide acteurs te horen in de bioscoopfilm Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

Hidden Strike verschijnt 28 juli op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!