Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Grantchester: zesde seizoen gaat in juli van start op BBC First

  •  
11-06-2024
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
7458 keer bekeken
  •  
Grantchester S06

© ITV / PBS

In de première genieten agent Geordie Keating en dominee Will Davenport van een bezoek aan een vakantiepark, totdat een nieuwe moordzaak zich aandient.

Het zesde seizoen van Grantchester is vanaf vrijdag 26 juli te zien op BBC First. De Britse misdaadserie speelt zich af in de jaren vijftig draait om het unieke partnerschap tussen agent Geordie Keating (Robson Green) en dominee Will Davenport (Tom Brittney). In de première van het zesde seizoen reist het duo naar een heus vakantiepark om van wat welverdiende rust te genieten. Wanneer de eigenaar van het park plots dood wordt aangetroffen, kan Keating het echter niet laten om de boel te onderzoeken. Ondertussen zetten Leonard (Al Weaver) en Daniel (Oliver Dimsdale) hun bij de wet verboden relatie voort. Het zesde seizoen van Grantchester bestaat uit zes nieuwe afleveringen. De reeks is, net als het zevende seizoen, momenteel ook online te zien via NPO Plus. Daarnaast is er ook al een achtste seizoen te zien geweest op de Britse televisie. Later deze maand gaat het negende seizoen, waarin Rishi Nair zijn debuut maakt als de volgende partner van Keating, in première op de Amerikaanse televisie.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!