Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Ferry: eerste beelden van Netflix-serie met Frank Lammers en Elise Schaap

  •  
30-08-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
1086 keer bekeken
  •  
DSC_3581

© Nyk Dekeyser / Netflix

Ook Monic Hendrickx (Penoza) keert terug, terwijl onder meer Tygo Gernandt (Flikken Maastricht) en Koen De Graeve (Loft) aan de cast werden toegevoegd.

Netflix onthulde vandaag de eerste bewegende beelden van Ferry: de serie met onder meer Frank Lammers en Elise Schaap. De reeks is een prequel op het drie seizoenen tellende Undercover en speelt zich af na de gebeurtenissen in de film Ferry: we zien hoe Ferry Bouman (Lammers) als beginnende xtc-producent voet aan de grond probeert te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John Zwart (Raymond Thiry), zwager Lars (Yannick van de Velde), Remco (Tim Haars) en Dennis (Huub Smit) gaat hij de strijd aan met drugsbaron Arie Tack (Steef Cuijpers) en een beruchte motorclub (Tygo Gernandt speelt een van de leden). Verder is Monic Hendrickx (Penoza, Arcadia) opnieuw te zien als Ferry’s zuster Claudia. De achtdelige reeks is weer afkomstig van showrunner Nico Molenaar, die tevens verantwoordelijk was voor Undercover.

Ferry: de serie verschijnt vrijdag 3 november op Netflix.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!