Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Faithfully Yours: film met Bracha van Doesburgh komt naar Netflix

  •  
19-04-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
2341 keer bekeken
  •  
Faithfully-Yours_ps_1_jpg_sd-high

De actrice uit Oogappels is in de thriller, die eind vorig jaar in de bioscoop verscheen, te zien samen met Elise Schaap (Undercover).

Foto credit: Dutch FilmWorks

De film Faithfully Yours wordt op 17 mei door Netflix aan het vod-aanbod toegevoegd. De thriller werd vorig jaar december uitgebracht in de Nederlandse bioscopen. Bracha van Doesburgh (Oogappels) en Elise Schaap (Undercover) vertolken de twee hoofdrollen. Faithfully Yours draait om vriendinnen Bodil (Van Doesburgh) en Isabel (Schaap), die af en toe met z’n tweeën een weekendje verblijven aan de Belgische kust en elkaar dan gebruiken als alibi om ongemerkt vreemd te gaan. Als Isabel echter vermist raakt zakt Bodil steeds verder weg in een web van leugens en intriges, zeker als de politie een onderzoek instelt naar een misdrijf en ook de echtgenoten van de vrouwen afreizen naar België. Bijrollen zijn er voor Gijs Naber (Dag & Nacht) en Nasrdin Dchar (Het Gouden Uur).

De regie was in handen van André van Duren, die sinds De Helleveeg uit 2016 geen bioscoopfilm meer had geregisseerd. Hij schreef het script met Paul Jan Nelissen en Elisabeth Lodeizen.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!