Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Don’t Leave Me: Italiaanse misdaadserie start in mei op Canvas

  •  
11-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
19224 keer bekeken
  •  
DontLeaveMe

Het misdaaddrama over rechercheurs die de moord op een minderjarige jongen onderzoeken is afkomstig van de makers van onder meer Gomorra en ZeroZeroZero.

Foto credit: Federation Entertainment

Het Italiaanse misdaaddrama Don’t Leave Me (of: Non mi lasciare) gaat later deze maand van start op de Belgische televisie bij zender Canvas. De serie speelt zich af in Venetië, waar in de lagune het levenloze lichaam van de minderjarige Gilberto wordt gevonden. De politie denkt in eerste instantie aan zelfmoord, maar rechercheur Elena Zonin (Vittoria Puccini) vermoedt dat hij het slachtoffer is geworden van een pedofielennetwerk. Gilberto blijkt door een fatale dosis ketamine om het leven te zijn gekomen en volgens zijn zus ging hij regelmatig om met oudere jongens. Don’t Leave Me werd bedacht door Leonardo Fasoli en Maddalena Ravagli, die eerder al werkten aan internationaal succesvolle misdaadseries als Gomorra, ZeroZeroZero en Maltese. De reeks bestaat uit in totaal acht afleveringen met elk een speelduur van ongeveer vijftig minuten.

Don't Leave Me is vanaf zaterdag 27 mei te zien op Canvas.

Update: Canvas heeft inmiddels laten weten dat de tv-première van Don't Leave Me helaas tot een nader te bepalen datum is uitgesteld.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!