Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Avatar: The Way of Water: vervolgfilm verschijnt in juni op Disney+

  •  
15-05-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
183 keer bekeken
  •  
Avatar: The Way of Water

In het tweede deel van de door James Cameron (Titanic) bedachte filmreeks wordt de kijker meegenomen naar de onderwaterwereld van de planeet Pandora.

Foto credit: Disney

Avatar: The Way of Water is vanaf 7 juni te streamen op Disney+, nadat de film december vorig jaar in de bioscoop verscheen. Het verhaal pakt de draad tien jaar na de gebeurtenissen in de originele film weer op. Jake (Sam Worthington) en Neytiri (Zoe Saldaña) leven in alle rust met hun gezin, totdat ze te maken krijgen met een nieuwe dreiging. Ze duiken noodgedwongen onder bij de Na’vi die in harmonie met de zee leven en moeten uiteindelijk samen hun planeet beschermen. The Way of Water werd geregisseerd door James Cameron, die het script schreef samen met de scenaristen van de recente Planet of the Apes-films. Cameron herenigde op de set tevens met Titanic-actrice Kate Winslet. Een derde Avatar film is al opgenomen en naar verluidt wordt er momenteel ook al gewerkt aan een vierde deel.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!