Alles over series, tv en film. Vanaf de redactie van de VARAgids.

Anne+: film met Hanna van Vliet eind juli te zien bij de NPO

  •  
10-07-2023
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
536 keer bekeken
  •  
Anne+: De Film

© Millstreet Films / Dutch FilmWorks

Net voordat Anne (Hanna van Vliet) voor haar grote liefde Sara (Jouman Fattal) naar Canada wil emigreren, keurt de uitgever het manuscript voor haar eerste boek af.

De filmversie van Anne+ is 28 juli te zien op NPO 3. De film is momenteel al beschikbaar op NPO Plus, terwijl de eerdere twee seizoenen van de gelijknamige serie nog altijd te zien zijn op NPO Start. Anne+ volgt Anne (Hanna van Vliet), een lesbische twintiger die net op zichzelf is gaan wonen in Amsterdam. In de film staat ze onder druk om haar roman af te maken en wil ze naar Montreal emigreren om te herenigen met haar grote liefde Sara (Jouman Fattal). Daarnaast maakt ze kennis met de non-binaire Lou (Thorn Roos de Vries). Bijrollen zijn er voor onder anderen Jade Olieberg (Ares), Georgina Verbaan (Klem) en Romana Vrede (I Don't Wanna Dance). De film is net als de serie afkomstig van scenarist Maud Wiemeijer en regisseur Valerie Bisscheroux.

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van de Lagarde!